![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci nu e vorba ca prefer sa iau masini de la licitatie ci de la casa asta de licitatii de unde iau eu si asta din urmatoarele motive:
1. majoritatea sunt masini de leasing sau inchirieri si dupa cum spuneam sunt in stare foarte buna 2. sunt inspectate inainte si vin fiecare cu raport de inspectie unde sunt trecute toate defectele si costurile de reparatie la tarife standard in germania. Pe chestia asta nu este nevoie sa ma deplasez acolo ca sa vad masina. In plus cand se liciteaza 500 de masini e cam greu sa le vezi pe toate inainte. In conditiile in care apar defectiuni care nu erau trecute in lista, costurile pt reparatie sunt imputabile casei de licitatii 3. avand in vedere ca la licitatii sunt admisi doar dealeri si ca cei care vand sunt la randul lor dealeri, nu se dau tzepe. Kilometrajul este intotdeauna cel real si se spune intotdeauna daca masina a avut in prealabil vreun accident major 4. tot avand in vedere ca aici vin dealeri si cumpara masini pe care le vanfd mai departe, in principiu pretul ar trebui sa fie unul mai mic pt germania. Sincer vorbind, nu se intampla intotdeauna asa ![]() In alta ordine de idei mai iau masini si din alte parti, dar aici au o gramada de BMW-uri care sunt intr-o stare excelenta si de-aia, daca e vorba de BMW prefer sa le iau de aici. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 02:47 PM |