![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
Masina mea a fost luata tot la licitatie dintr-un lot mare de BMW-uri ale Deutsche Telecom in Frankfurt si consider ca e mai bine asa pentru ca in general masinile de la licitatii provin de la firme care nu isi permit sa nu aiba asigurare CASCO sau sa faca reparatii de mantuiala sau sa dea kilometrii inapoi. Nemtii nu prea fac magarii cu masinile lor dar cu alea de firma niciodata nu or sa faca cu siguranta. La licitatii, din ce stiu eu se mai dau si masinile iesite din leasing care nu au fost achizitionate de proprietari sau au fost luate pe imprumut de la banca si nu au fost achitate... In principiu ce scrie in cartea tehnica aia cumperi si nu povesti... Si eu agreez varianta asta...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 03:32 PM |