![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Eu nu aduc numai BMW-uri, aduc orice tip de masina si la astia gasesc de toate.
In ce priveste corectitudinea, nu am nici cel mai mic dubiu in ce ii priveste, atat la capitolul nr. de km cat si la cel al posibilelor defecte. In ce priveste onestitatea celor de la AAF sau AUTOHUS, cum spui tu, dar eu am niste mici dunbii, mai ales in ce priveste masinile care apar la ei pe site cu mentiunea "Nur fur Export". Nu exista nici o lege care sa interzica inmatricularea unei masini in stare foarte buna in germania si in principiu aceste mentiuni apar la masinile "aranjate", care nu pot fi vandute in germania pt ca acolo pica la prima verificare. La capitolul pret, cu toate cheltuielile (deci numai buna pt inmatriculare), chestia cu 500 EU peste pretul din germania cu tot cu TVA mi se pare in mod clar cam putin. Doar taxele vamale (accize+TVA) sunt mai mult decat TVA-ul din Germania. Asa ca nu prea cred eu ca toate cheltuielile (drum dus intors, acte, comisionari vamali, RAR, traduceri) fac doar 500 EURO. Si daca mai vorbesti de un 525d, unde accizele sunt de 11% si nu de 5.5%. Taxele (accize + TVA) sunt in cazul fericit doar vreo 4200 EURO. Daca l-ai adus acum o saptamana, fa o socoteala cand il inmatriculezi si zi-mi si mie la ce scor ai ajuns... Eu banuiesc ca o sa te cam coste toata distractia vreo 18.300 EURO. Poate nu ai avut in vedere cheltuielile din RO. In plus, am si eu un mic adaos, doar prestez un serviciu, nu ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 03:02 PM |