![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
pretul era pt masina in Germania. dar este proximativ egal cu costul final al masinii dupa inmatricularea in RO. dupa calculele mele se adauga cam 500 euro la pretul masinii din Germania.
referitor la AAF si AUTOHUS, acestia sunt dealeri germani extrem de seriosi. masina pe care o dadeam exemple am adus-o personal de la AAF acum o luna,intre timp am recuperat si TVA. e adevarat ca m-am dus eu dupa bani , nu am asteptat sa imi fie trimisi. costul total al masinii e aproximativ 14500 euro. dar are doar 73 000 km si este efectiv in stare noua. nu ma ocup cu vanzarea masinilor, asta despre care vb a fost pt un prieten. de la AUTOHUS am luat acum 1 saptamana un 525 cu 81 000 km din 2003 la 15 000 euro. masina la fel in stare excelenta. preturile la care aduci tu masinile sunt preturi corecte, dar nu inteleg de ce te duci la licitatii cand poti sa obtii aceleasi preturi de la dealeri autorizati BMW, unde esti 99.9% sigur ca datele masinii sunt cele reale. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 02:59 PM |