![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Am vazut topicul cu E28 Alpina B7, si m-a surprins in mod placut interiorul, ma refer la starea de intretinere a acestuia.
Sunt curios, si cred ca si voi, ce dotari avem noi pe E28_urile noastre si ce ati vrea sa aveti! Acest topic poate fi considerat o completare, la rencensamantul de mai sus! Astept mesajele voastre. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Nu am deschis acest topic, ca sa ma laud eu cu E28_ul meu, dar eram curios daca mai sunt E28_uri care au dotari la care visam cu totii sa le avem pe masinine noastre.
Oricum, ma bucur ca ale voastre E28_uri sunt in stare buna, adica nu au probleme cu directia si bucsele si mai nou telescoape, chestii de astea. In fine, tin sa va anunt ca spoiler_ul meu de M de pe fata, aproape nu mai exista. Mai nou, am luat o bordura cu a mea masina, si mi-am distrus spoiler_ul, habar nu am de ce si cum s-a intamplat acest accident. Oricum pe langa reparatiile pe care ma pregatesc sa le fac, la masina, acum mai am pe cap si spoiler_ul, care era mandria masinii acesteia. Dar ca o completare, la topic: ABS, AC, trapa electrica, 4 geamuri electrice, scaune incalzite si electrice in acelasi timp, reglabile pe 3 nivele, tetiere electrice, tapiserie piele, si restul care sunt standard si la voi. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:48 PM |