Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dotari E28, ce aveti si ce ati mai vrea!
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
reactor_share
Am vazut topicul cu E28 Alpina B7, si m-a surprins in mod placut interiorul, ma refer la starea de intretinere a acestuia.

Sunt curios, si cred ca si voi, ce dotari avem noi pe E28_urile noastre si ce ati vrea sa aveti!

Acest topic poate fi considerat o completare, la rencensamantul de mai sus!

Astept mesajele voastre.
TiL
Eu am aer conditionat (in reconditionare) si geamuri electrice fata.
+ obisnuitele oglinzi electrice, servodirectie si inchidere centralizata.

As vrea mult de tot o trapa (am avut la 525 si 318).
Si as mai vrea motor pe benzina si computer de bord.

Nu cred ca as vrea sa am ABS.
iulian518i
Eu vreau ABS, AC si cam atata...ca la un computer de bord lucrez acum...biggrin.gif si geamuri electrice si trapa electrica mi-am pus...eventual as vrea sa le pot inchide/deschide din telecomanda...dar nu tin neaparat smile.gif
84 HOT
Am geamuri electrice fatza, trapa(necesita reglare dupa cate mi-a explicat cineva, am cumparat acum cheder pentru ea) inchidere centralizata, vreau din telecomanda(cu alarma), am servo, volan reglabil:D vreau piele(in toamna), as vrea ABS.....dar prea complicat si vreau turbo.... si subwoofer:)))))

Modelul original al masinii mele a fost
525 eta-luxus(discuri frana spate in 84, geamuri electrice fatza, volan sport piele(a ramas fara piele), incalzire in stropitoarele de la parbriz... as vrea sa stiu cum sa le conectez la sistemul electric... si poate inca cateva smecherii ....
florin83
QUOTE (iulian518i)
eventual as vrea sa le pot inchide/deschide din telecomanda...dar nu tin neaparat smile.gif

pune-ti o alarma care sa stie sa faca asta..
a mea stie, dar n-am geamuri electrice :crybaby:
manole74
Dotari standard la o astfel de masina(servo, oglinzi, inchidere,trapa), alte cateva realizate de mine( viscuri ventilate fata, scaune de piele incalzite si cu ajustaj lombar) si cateva in perspectiva( A.C., discuri spate,ABS-deja e prea mult, geamuri electrice,volan sport). Modest , nu??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ciclistu
salut

eu am: servo directie-frana, trapa, oglinzi el, volan-scaun reglabile pe inaltime, inchidere centralizata, alarma (dar s-a stricat), proiectoare ceata.

as mai vrea: geamuri electrice.
reactor_share
Nu am deschis acest topic, ca sa ma laud eu cu E28_ul meu, dar eram curios daca mai sunt E28_uri care au dotari la care visam cu totii sa le avem pe masinine noastre.

Oricum, ma bucur ca ale voastre E28_uri sunt in stare buna, adica nu au probleme cu directia si bucsele si mai nou telescoape, chestii de astea. In fine, tin sa va anunt ca spoiler_ul meu de M de pe fata, aproape nu mai exista.
Mai nou, am luat o bordura cu a mea masina, si mi-am distrus spoiler_ul, habar nu am de ce si cum s-a intamplat acest accident.

Oricum pe langa reparatiile pe care ma pregatesc sa le fac, la masina, acum mai am pe cap si spoiler_ul, care era mandria masinii acesteia.

Dar ca o completare, la topic:
ABS, AC, trapa electrica, 4 geamuri electrice, scaune incalzite si electrice in acelasi timp, reglabile pe 3 nivele, tetiere electrice, tapiserie piele, si restul care sunt standard si la voi.
Ciclistu
misto dotari ai la masina....

si fii mai atent cu bordurile, ca nu se gasesc spoilere pe toate gardurile...
jorj3l
offtopic....reactor share tu locuiesti cumva in nicolina ?poate ne intalnim....eu aproape de billa...
TiL
Eu am aer conditionat (in reconditionare) si geamuri electrice fata.
+ obisnuitele oglinzi electrice, servodirectie si inchidere centralizata.

As vrea mult de tot o trapa (am avut la 525 si 318).
Si as mai vrea motor pe benzina si computer de bord.

Nu cred ca as vrea sa am ABS.

Aerul conditionat acum merge. Avea nevoie de freon.
Mi-am mai pus volan in trei spite imbracat in piele, original. A trebuit doar putin decupat ca sa intre biggrin.gif
Am schimbat scaunele si bancheta cu altele asemanatoare dar in stare mai buna. E ceva mai confortabil, dar nu se pune la dotari smile.gif
Darren
QUOTE (manole74 @ Feb 14 2007, 02:48 PM) *
automatizarea trapei(Vlad stie tongue.gif ) Voi???????????

Ce inseamna asta si cum se face? Eu am trapa electrica normala, si ma intereseaza
manole74
Ia legatura cu userul 316i. El stie cu siguranta cum se face wink.gif
enucos
QUOTE (reactor_share @ Jul 28 2006, 10:08 AM) *
Am vazut topicul cu E28 Alpina B7, si m-a surprins in mod placut interiorul, ma refer la starea de intretinere a acestuia.
Sunt curios, si cred ca si voi, ce dotari avem noi pe E28_urile noastre si ce ati vrea sa aveti!
Acest topic poate fi considerat o completare, la rencensamantul de mai sus!
Astept mesajele voastre.

al meu e mai "gol" am doar servo directie, abs, o oglinda electrica incalzita (aia din stanga) masina avea si inchidere centralizata dar nu mai merge sad.gif
mi-ar placea o trapa, dar din pacate e prea complicat sa montez asa ceva, nu are rost, as vrea sa ii pun inchidere centralizata, si niste muzica, geamurile electrectice si ac-ul nu ma incanta asa mult, dar nici ele nu ar strica tongue.gif iar tapiteria imi e total indiferent de care e
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.