![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
in limita a 40.000E (cash- persoana fizica) ce masina ai lua - NOUA!
- realist vorbind - motiveaza alegerea cit mai convingator - prezinta si alte 2 alternative - numeste si ce masina nu ai cumpara sub nici o forma; motivele!! (SPER CA ACESTE PARERI SA AJUTE UN EVENTUAL CUMPARATOR LA MODUL CEL MAI SERIOS) FARA BARBI! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
n-am bec atitia bani cash
oricum eu cu cash-ul cumpar teren... pt mine merge o troaca... EU AM DORIT DOAR SA AVEM O IMAGINE ASUPRA MASINII NOI DORITE DE UN GRUP DE IMPATIMITI CRE CA A4 MERITA DIN URMATOARELE MOTIVE: - linie omogena - super calitate a materialelor - motorizari pt majoritatea buzunarelor performante, tehnologii de ultima generatie, cutii de v. bine etajate- cursa precisa- placute la utilizare 'intensiva' - comfort de rulare bun -e...dulce ![]() PAREREA MEA DACA AS LUA UN A4 DA! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 05:17 PM |