![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Am cam plans cu totii ca nu se prea face tuning pe e28... Iata ca am gasit pe 4tuning, o masina tunata de vanzare, care arata destul de bine, dupa umila mea parere... Iata dovada pozelor. Se pare ca masina e un 528i, cu clima, si geamuri electrice...etc. si arata destul de bine...
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Plastic, mai greu!!! Majoritatea celor care lucreaza la noi in tara, folosesc fibra de sticla, un material destul de casant, mai ales in conditii de drum, asa cum se gasesc in iubita noastra patrie! A, afara -da! La noi n-as recomanda fibra si din cauza bordurilor, care indiferent de masina le sunt dusmani de moarte! Kitul complet, il poate aduce cineva la pretturi ce variaza intre 480-720E(600 E+/-20%), nou, incluzand spoilerele si pragurile. Daca sunteti interesati, pot contacta persoana sa ne dea amanunte. Din cate stiu eu, si in Germania sunt o raritate. Eu ce-am mai vazut au fost pe ebay.us, parca. Problema e ca nu ma pricep la achizitiile de pe situl asta> Daca cineva vine cu solutii viabile, sunt gata sa discut!
Cat priveste kitul de care vorbesti, am sa caut si-ti promit ca gasesc pe unde-am pus datele celor care fac asa ceva. Have a nice trip!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:21 PM |