84 HOT
Aug 8 2006, 04:39 AM
Am cam plans cu totii ca nu se prea face tuning pe e28... Iata ca am gasit pe 4tuning, o masina tunata de vanzare, care arata destul de bine, dupa umila mea parere... Iata dovada pozelor. Se pare ca masina e un 528i, cu clima, si geamuri electrice...etc. si arata destul de bine...
manole74
Aug 8 2006, 06:14 AM
Stiu masina! De fapt masina a fost de vanzare pe mai toate siturile de profil(masini.ro, targdemasini.ro,4 tuning.ro-mai nou). Chiar am incercat s-o cumpar, dar m-am linistit avand in vedere ca are necazuri cu actele.Necazuri insemnand ca actele sunt de la alta masina, e drept aproape la fel,neputand fi inmatriculat din ceea ce mi-a spus un prieten foarte bun care lucreazala RAR in Pitesti. Iar tuningul la masina asta consta in bari si spoilere, care se pot face la fel si in tara, cu toate ca masina vine din Italia,iar kitul complet nu depaseste 400de europeni. Oricum , dupa parerea mea, pe o masina clasica cum e asta nu-si au locul improvizatiile de fibra! Cred ca deja aproape toti de pe forumul acesta suntem doritori de-a pune pe masina kitul M-tehnikII, asta fiind concuzia care se degaja din mai toate discutiile purtate cu posesorii de E28.Este un tuning discret si eficient, stiut fiind ca la BMW kitul M-power, este confectionat din PLASTIC, avand o elasticitate ridicata fata de ''clonele'' din fibra. Baieti , gresesc cumva?
Succes la ''tuningareala''!!!
florin83
Aug 8 2006, 07:14 AM
urat.. :dis:
iulian325
Aug 8 2006, 08:36 AM
arata ingrijit da nu se leaga...
taxi tunning :dis:
reactor_share
Aug 8 2006, 08:42 AM
Eu personal cred ca unui E28 ii sta cel mai bine, varianta clasica de tunning, si nu asa cum era acel E28 prezent pe toate site_urile de vanzari masini.
Mie, sincer nu imi placea, as fi vrut sa-l cumpar doar pentru piese de schimb pentru al meu. (imi convenea pretul)
reactor_share
Aug 8 2006, 08:45 AM
pentru iulian325 de mai sus, am raspuns invitatiei tale cu un private message, dar tot nu am avut cum sa ajung.
Imi pare foarte rau.
Momentan sunt prins aici la servici in lucru si apoi acasa la renovari, deci nu am timp mai de nimic.
Saptamana viitoare sper sa termin, cine stie poate ne intalnim.
84 HOT
Aug 9 2006, 02:20 AM
bineinteles ca vrem kitul de M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar am pus pozele pentru ca am considerat ca e ceva realizat destul de bine....., adica spoilerele potrivesc destul de bine... Mie personal, cei din tzara care fac tuning(in cluj) mi-au spus ca nu pot sa-mi faca spoilerele respective(chiar daca nu exact la fel, doream si eu ceva mai discret) daca eu nu am bara de plastic pe care sa le lege, si e28-ul avand bari de metal nu m-am putut intelege cu ei... Dar poate punem mana de la mana si facem rost de un kit M original, si prin ceva pile turnam ceva copii de plastic/..... nu stie nimeni pe cineva cine ar putea turna spoilere in plastic? Mostra poate as putea face rost eu... aveam un vecin care avea kit M, daca nu a vandut masina ma inteleg cu el si fac eu rost de monstra... daca stiti pe cineva cine poate turna plastic, chiar as putea discuta cu cineva sa faca matrita de fibra pentru kit... dar nu am pe cine sa toarne plastic serios..... O parte din pozele postate le am si eu...
manole74
Aug 9 2006, 07:00 AM
Plastic, mai greu!!! Majoritatea celor care lucreaza la noi in tara, folosesc fibra de sticla, un material destul de casant, mai ales in conditii de drum, asa cum se gasesc in iubita noastra patrie! A, afara -da! La noi n-as recomanda fibra si din cauza bordurilor, care indiferent de masina le sunt dusmani de moarte! Kitul complet, il poate aduce cineva la pretturi ce variaza intre 480-720E(600 E+/-20%), nou, incluzand spoilerele si pragurile. Daca sunteti interesati, pot contacta persoana sa ne dea amanunte. Din cate stiu eu, si in Germania sunt o raritate. Eu ce-am mai vazut au fost pe ebay.us, parca. Problema e ca nu ma pricep la achizitiile de pe situl asta> Daca cineva vine cu solutii viabile, sunt gata sa discut!
Cat priveste kitul de care vorbesti, am sa caut si-ti promit ca gasesc pe unde-am pus datele celor care fac asa ceva. Have a nice trip!!!
manole74
Aug 9 2006, 07:05 AM
L-am si gasit! Sploilerele care credeai ca nu se fac la noi, sunt universal-adaptabile pe mai multe masini. Uite linkul care iti arata masina unuia din cei care lucreaza la proiect, un urs, cu spoiler fata identic cu al celui postat de tine mai sus-http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=21557
Succes!!
bine de retinut link-ul cu baietzii am auzit si eu numai lucruri bune despre ei
84 HOT
Aug 10 2006, 04:43 AM
Mersi. Vin acasa la sfarsitul sapt viitoare..... De abia mai rezist aici inca o sapt..... Sper sa nu am probleme cu piesele..... Apropo, la 4oo de euro nou sau in stare ft buna..... aproape ca m-ar interesa... Cred ca ar fii o investitie faina..... :unibrow: Si pe e-bay.us, eu unul nu prea am vazut, ca aici M5 arat altfel..... intr-adevar am vazut spoiler M5 model american, dar ala e vax.... pe langa kitul euro.... pe aripi, praguri, bari etc...
Mersi de link...
manole74
Aug 10 2006, 07:08 AM
Daca te hotarasti in privinta kitului, da un semn de viata si te pun in legatura cu persoana potrivita!! Cred ca in privinta alegerii, nu se pune problema , ci doar din perspectiva banilor, cea care ne da pe toti inapoi.Sper ca macar unul din noi sa aiba ceea ce-si doresc toti! :nod:
84 HOT
Aug 11 2006, 03:02 AM
Deci intreaba-l exact cat costa si ma voi hotari. Ok? Daca e 450, Il voi cumpara. Dar e nou sau contrafacut sau second? Vreau sa stiu ce cumpar, si ce contine? Toate bandourile, pragurile, etc...? chestiile pe aripi? Vreau pretul exact, si timpul in care poate sa-l faca rost.
manole74
Aug 11 2006, 07:30 AM
OK, my friend!
84 HOT
Aug 12 2006, 03:21 AM
Tkx!!!!! Yupiiii.... vezi de asta nu mai iau faruri cu lupa......poate la anu iau faruri daca pot lua anu asta body-kit........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.