![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Am cam plans cu totii ca nu se prea face tuning pe e28... Iata ca am gasit pe 4tuning, o masina tunata de vanzare, care arata destul de bine, dupa umila mea parere... Iata dovada pozelor. Se pare ca masina e un 528i, cu clima, si geamuri electrice...etc. si arata destul de bine...
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Stiu masina! De fapt masina a fost de vanzare pe mai toate siturile de profil(masini.ro, targdemasini.ro,4 tuning.ro-mai nou). Chiar am incercat s-o cumpar, dar m-am linistit avand in vedere ca are necazuri cu actele.Necazuri insemnand ca actele sunt de la alta masina, e drept aproape la fel,neputand fi inmatriculat din ceea ce mi-a spus un prieten foarte bun care lucreazala RAR in Pitesti. Iar tuningul la masina asta consta in bari si spoilere, care se pot face la fel si in tara, cu toate ca masina vine din Italia,iar kitul complet nu depaseste 400de europeni. Oricum , dupa parerea mea, pe o masina clasica cum e asta nu-si au locul improvizatiile de fibra! Cred ca deja aproape toti de pe forumul acesta suntem doritori de-a pune pe masina kitul M-tehnikII, asta fiind concuzia care se degaja din mai toate discutiile purtate cu posesorii de E28.Este un tuning discret si eficient, stiut fiind ca la BMW kitul M-power, este confectionat din PLASTIC, avand o elasticitate ridicata fata de ''clonele'' din fibra. Baieti , gresesc cumva?
Succes la ''tuningareala''!!! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 03:18 PM |