![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
in limita a 40.000E (cash- persoana fizica) ce masina ai lua - NOUA!
- realist vorbind - motiveaza alegerea cit mai convingator - prezinta si alte 2 alternative - numeste si ce masina nu ai cumpara sub nici o forma; motivele!! (SPER CA ACESTE PARERI SA AJUTE UN EVENTUAL CUMPARATOR LA MODUL CEL MAI SERIOS) FARA BARBI! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
ALEGEREA MEA 100%
Decizia se bazeaza pe faptul ca viata e scurta si nu am de gind sa fac compromisuri in a ma simti bine si sunt total iresponsabil. as cumpara oricare dintre aceste masini de noi si cu ochii inchisi ![]() - CIVIC TYPE-R 2.0i(mt) 19500 cip - COOPER S 18900 cip - GOLF GTI 2.0 FSI(DSG) 20646 cip La golf as alege cutia automata DSG deoarece este o bijuterie- schimba mai rapida decut cea manuala. Pentru placerea oferita consider preturile mici. Pt a nu avea probleme, inainte i-as cumpara o masina economica prietenei mele (oricum tre sa-i iau) ![]() ce nu as lua...logan, imi fac greata proaspetii proprietari de logan atit de mindri de achizitia lor; unii le mai si tuneaza!!- par monstruos de rapide :puke: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 11:06 AM |