![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
in limita a 40.000E (cash- persoana fizica) ce masina ai lua - NOUA!
- realist vorbind - motiveaza alegerea cit mai convingator - prezinta si alte 2 alternative - numeste si ce masina nu ai cumpara sub nici o forma; motivele!! (SPER CA ACESTE PARERI SA AJUTE UN EVENTUAL CUMPARATOR LA MODUL CEL MAI SERIOS) FARA BARBI! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
COOOOL
De obicei sunt neserios ![]() Acu incerc o chestie serioasa si voi nu ma sprijiniti :dis: Eu nici in vis nu am atita cash!!! :crybaby: Dar avind in vedere ca toti suntem super pasionati de masini, am zis deschid subiectul asta deoarece evident ca sunt persoane care au aceasta suma, vor sa isi achizitioneze un autoturism si din varii motive(nevasta, soacra) nu studiaza atent piata si se trezesc cu o trompeta(nevasta, soacra). Mizind pe bunavointa voastra m-am gindit sa-i ajutam pe acesti nefericiti! ![]() in alta ordine de idei as vrea ca utilizatorii acestui forum sa-si faca o idee despre cele mai practice si nepractice auto; de aceea va rog sa va exprimati opiniile, in cazul in care vom avea club sa incepem discutii serioase despre piata auto ro, pt ca sper ca impreuna sa avem un cuvint de spus- si mai ales sa se tina cont de acesta!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 11:08 AM |