![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
in limita a 40.000E (cash- persoana fizica) ce masina ai lua - NOUA!
- realist vorbind - motiveaza alegerea cit mai convingator - prezinta si alte 2 alternative - numeste si ce masina nu ai cumpara sub nici o forma; motivele!! (SPER CA ACESTE PARERI SA AJUTE UN EVENTUAL CUMPARATOR LA MODUL CEL MAI SERIOS) FARA BARBI! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
foarte sincer, daca as avea 40.000 euro cash de dat pe masini as opta pentru:
1. Alfa Romeo 159 (pentru alfa gt s-ar putea sa-mi mai trebuiasca 2-3-4 mii ![]() si de restul de bani, un e34 cum a iesit din fabrica la vremea lui. 2. Toyota Avensis in cea mai full versiune + Smart pentru oras. (si cred ca inca mi-ar mai ramane ceva bani) Toyota: arata bine, este confortabila, are un consum mai mult decat ecologic in varianta diesel cu cea mai mare motorizare, dar nici varianta cu cel mai mare motor, pe benzina, nu este din cale afara de flamand, este fiabila. si pentru ca ar mai ramane destui bani, as opta pentru un smart, ideal pentru dementa din traficul zilnic bucurestean. 3. as vrea sa mai pot da o varianta, dar deja ar fi fortata. ce masina nu as cumpara niciodata? hm... dacia. been there, done that. m-as simti "retrogradata" si as cadea intr-o depresie vecina cu nefiinta daca as fi nevoita sa ajung iar la dacie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 11:03 AM |