![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Z4 Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 748 Joined: 26-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 Car: exE46 325Ti Engine: exM54TU 2.5 192cp ![]() |
As dori la aceasta ora tarzie sa trag un semnal de alarma.
Userul Neo nu a mai postat azi.Sunt ingrijorat.Daca stie cineva de el sa il caute sau sa sune la rudele sale.Va avertizez ca la politie nu se poate depune reclamatie pentru RAPIRE :ninja: decat dupa 48 de ore.Multumesc Neo sper ca esti bine si ne gandim la tine :eek: Ps.Ma duc sa lipesc afise in oras.Ofer recompensa pentru Neo Neo, vino acasa te rugam :crybaby: Casa de copii nu e acasa ![]() -------------------- exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black. Motocicleta mea Suzuki GSR600 Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400 Motoreta mea Sachs MadAss125 Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
era doar o expresie "a da cuiva in freza cu ceva" oricum fiecare cu probleme lui ...noi vrem doar rascumpararea dk dumneavoastra suntetzi ghei si abordatzi numai subiecte d'astea treaba dumneavoastra aici ... grupul oamenilor cu tendinte normale saluta zapp share free ... cu uleiul nu am incercat ... poate imi spunetzi si mie cum este si cand se zice inainte sau dupa ce acostatzi alt individ din grupul vesel cu faza DON'T WORRY THERE IS NO SUGAR .
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 AM |