Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Neo este bolnav sau rapit?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Tytus
As dori la aceasta ora tarzie sa trag un semnal de alarma.
Userul Neo nu a mai postat azi.Sunt ingrijorat.Daca stie cineva de el sa il caute sau sa sune la rudele sale.Va avertizez ca la politie nu se poate depune reclamatie pentru RAPIRE :ninja: decat dupa 48 de ore.Multumesc
Neo sper ca esti bine si ne gandim la tine :eek:

Ps.Ma duc sa lipesc afise in oras.Ofer recompensa pentru Neo
Neo, vino acasa te rugam :crybaby:
Casa de copii nu e acasa tongue.gif
florin83
muahahahaha..

dupa 48 ore il declaram nul...
dust
de n3o se vorbeste? e bine mah, nu va agitati, chiar acum citeste acest topic smile.gif)
n3o
Sunt eu rapitoru' ... dk vretzi sa il mai vedetzi vreo data intreg pe neo treb sa donatzi un m3 e36 sau e46 daca vreti sa il mai vedetzi ALIVE ... mentionez ca situatia se agraveaza la fiecare ora ce trece ... ca tortura este obligat sa asculte manele si sa se uite la filme de romanta
florin83
QUOTE (n3o)
Sunt eu rapitoru'

sorry, nu negociem cu astfel de oameni..it's all yours
Tytus
Domnule rapitoru :retard:
Va rog sa nu ii faceti nimic sarmanului Neo mai ales la falangele lui harnice :eek:
In legatura cu donatia eu incep o cheta
De la mine o volga de la remat proaspat casata
Cine mai da ceva? laugh.gif
n3o
da va implor mai negociem daca vreti ... ne tortureaza si pe noi ... despre M-uri ... ne bate la cap sa il dam o tura cu un M si noi nu avem asa ceva .
Daca nu oferiti ceva concret ne juram k amplificam volumul la manele :ninja:
n3o
QUOTE (Tytus)
Domnule rapitoru :retard:  
Va rog sa nu ii faceti nimic sarmanului Neo mai ales la falangele lui harnice :eek:  
In legatura cu donatia eu incep o cheta  
De la mine o volga de la remat proaspat casata
Cine mai da ceva? laugh.gif

Tu cine esti ...esti cumva tipa aia buna de 2m cu picioare lungi si cupa d la sani ?? de care ne tot zice k numai intra pe messenger ?
florin83
ce rapitori ghei.. :finger: :finger:
neo, ai nimerit bine laugh.gif laugh.gif
Tytus
[quote="n3o"]ne bate la cap sa il dam o tura cu un M si noi nu avem asa ceva .
Domnu rapitoru biggrin.gif Am o sugestie: sa ii dai si dvs in cap cu ceva
si daca asculati manele, poate il faceti solist sucar :finger:
Am si un nume de scena: Neo peruca bogata :finger:
n3o
cum sa ii dam cu ceva in cap k riscam sa ricoseze din freza si sa ne ranim noi daca este peruca bogata? sa intelegem k asa de mult tineti la el de il vreti inapoi ? Atunci o sa ii dam drumu si o sa luam pe cineva mai important vad un Moderator care ne face ghei acest florin83.
florin83
QUOTE (n3o)
ne tortureaza si pe noi .. :ninja:

join the club.. bmwclub.. biggrin.gif
Tytus
Domnu rapitoru :retard: se vede ca nu ati ajuns pe la frizer :cool: de peruca cu freza nu am prea auzit :finger: iar daca vreti sa il dati inapoi pe vlasnicul Neo daca sunteti ghei inseamna ca nu va potolit poftele anormale...Va sugerez un preludiu mai lung si ulei sintetic 0-40 ca e vara si se incinge subiectu...... :ninja:
n3o
era doar o expresie "a da cuiva in freza cu ceva" oricum fiecare cu probleme lui ...noi vrem doar rascumpararea dk dumneavoastra suntetzi ghei si abordatzi numai subiecte d'astea treaba dumneavoastra aici ... grupul oamenilor cu tendinte normale saluta zapp share free ... cu uleiul nu am incercat ... poate imi spunetzi si mie cum este si cand se zice inainte sau dupa ce acostatzi alt individ din grupul vesel cu faza DON'T WORRY THERE IS NO SUGAR .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.