![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
sunt curios sa vad cine e cel mai priceput sofer de aici si deci:
1 cine stie si e capabil sa faca 180 cu spatele 2 cine stie si e capabil sa faca 360 (fie cu spatele sau cu fata) 3 cine stie si e capabil sa faca derapaje controlate fie pe asfalt uscat, fie ud, fie pe nisip, fie pe ce e sa fie inclusiv zapada eu inca sunt in stadiul de testare si sunt curios daca cineva are vreun sfat bun astept raspunsuri ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
1. oricine
2.trebuie umpic de practice , pana la 180 te intorci cu frana de mana dupa care o lasi mergi un sec cu spatele si te intorci exact ca la punctul 1. DAR poti rasturna masina(cand o intorci din mersul cu spatele in mersul normal) pt ca iti trebuie ceva viteza ca sa intorci masina 180 din frana de mana viteza care se transmite in proportie de 80% la mersul cu spatele Nu stiu sa fac smecheria pe asfalt uscat 3.o data din greseala am facut balans la masina si a fugit mizeria ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 10:35 PM |