![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
E normal sa fie plin de filtre ale politiei Bucurestiul noaptea? Tocmai am dus-o pe prietena acasa si m-au oprit de 2 ori sa le arat actele... unii pe Luterana si altii pe la Podul Grant.
De aia de la pod ii si spuneam ca sigur o sa ma opreasca la intoarcere, ca la ducere m-au ratat. Am revenit din sens opus dupa 10 minute si - evident - mi-au facut semn sa opresc :paranoid: Poate ar trebui sa precizez ca mergeam cu 50km/h si oricum nu mi-au reprosat nimic. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) ce, erau stewardeze urate ??
![]() incearca sa zbori cu Malev si mai vorbim , daca scapi de toxinfectia alimentara, te doboara cu siguranta dragalasenia prietenilor unguri ![]() pacat ca n-ai venit cu pisica, poate nu stiai dar e36 coupe cu numere de germania are cel mai mare impact la femei ![]() @robert , nu cred ca au dat drumul la sistemele de camere de pe DN1, am mers pana la ploiesti de cateva ori si nu am primit nici un radar acasa. Am zburat cu Malev si a fost mai bine. Macar aveau stewardese si s-au purtat civilizat. La Alitalia erau numai stewarzi :retard: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:28 AM |