![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 79 Joined: 24-October 05 From: Bucuresti - Militari Member No.: 57 Car: Opel Vectra A Engine: c18nz ![]() |
ieri dimineata am vrut sa plec la serv cu masina si am constatat ca nu se mai deshid usile .....adica nu se mai deschide nimic......ledul de la alarma care trebuie sa clipeasca a ramas aprins...........cu cheia nu merge sa deschid pt ca am schimbat usile si capacu de la portbagaj iar cheia care merge la usi e in masina impreuna cu contactu de la masina de la care am luat usile.......singura solitie care am gasit-o eu e : un mare pietroi in parbriz ca oricum e crapat si am altu de rezerva..........alta solutie daca aveti
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
vectra A..
![]() am patit-o si eu exact cand sa plec la bimmerfest.. :crybaby: inchiderea facea figuri.. mergea o data din 100 inchideri/deschideri.. am deschis masina (a mers inchiderea), am bagat cheia in contact si m-am dus pana la portbagaj.. comutatorul de la usa soferului care aprinde/stinge plafoniera nu merge. dupa 10 sau 20 sec daca nu e o usa deschisa alrama se armeaza.. ei bine s-a aramat, cu cheia in contact! :crybaby: cheie de rezerva nu aveam, dar aevam o telecomanda care nu avea baterie.. am fost sus, am luat telecomanda si am alimentat-o de la bateria de la telefon cu 2 fire (3.7v) :unibrow: .. si a mers...deja ma gandeam si eu ce geam sa sparg :retard: incearca cum a zis darren, cu rigla de 30-40cm.. in dreptul incuietorii..sigur merge, cel putin la cielo mergea :unibrow: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 03:33 PM |