Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cum am ramas pe afara
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Vinti
ieri dimineata am vrut sa plec la serv cu masina si am constatat ca nu se mai deshid usile .....adica nu se mai deschide nimic......ledul de la alarma care trebuie sa clipeasca a ramas aprins...........cu cheia nu merge sa deschid pt ca am schimbat usile si capacu de la portbagaj iar cheia care merge la usi e in masina impreuna cu contactu de la masina de la care am luat usile.......singura solitie care am gasit-o eu e : un mare pietroi in parbriz ca oricum e crapat si am altu de rezerva..........alta solutie daca aveti
Darren
O rigla de plastic?
Ce masina e?
florin83
vectra A.. smile.gif

am patit-o si eu exact cand sa plec la bimmerfest.. :crybaby:

inchiderea facea figuri.. mergea o data din 100 inchideri/deschideri..
am deschis masina (a mers inchiderea), am bagat cheia in contact si m-am dus pana la portbagaj.. comutatorul de la usa soferului care aprinde/stinge plafoniera nu merge. dupa 10 sau 20 sec daca nu e o usa deschisa alrama se armeaza.. ei bine s-a aramat, cu cheia in contact! :crybaby:
cheie de rezerva nu aveam, dar aevam o telecomanda care nu avea baterie..
am fost sus, am luat telecomanda si am alimentat-o de la bateria de la telefon cu 2 fire (3.7v) :unibrow: .. si a mers...deja ma gandeam si eu ce geam sa sparg :retard:

incearca cum a zis darren, cu rigla de 30-40cm.. in dreptul incuietorii..sigur merge, cel putin la cielo mergea :unibrow:
Vinti
pai cum sa fac cu rigla ????? ca unu mi-a zis sa incerc cu o sarma si sa trag in sus
Darren
rigla se baga intre geam si chederul de jos. cauta si tu un spargator din-asta de cartier si-ti arata cum laugh.gif
cu sarma poti sa te chinui sa o bagi pe sus si sa tragi de butonul de descuiere al usii (ala din interior)
florin83
nu prea are cum sa traga ala pe sus..

pe rigla apesi, nu ridici.. daca ai avea schema inchiderii in fata ar fii super usor biggrin.gif
Vinti
cu rigla nu merge .....sau nu stiu eu cum sa fac.....iar cu sarma asa cum zice si florin nu merge sa trag in sus :crybaby:
florin83
pai cu sarma n-ai cum pe sus ca n-ai cum sa agati butonul ala..

incearca mai cu o rigla lunga.. prin dreptul yalei.. sigur merge :unibrow:
Vinti
nu merge cu rigla am incercat pana acum sad.gif .......mai stau putin sa vad daca mai are cineva vro idee si dupa aia ma duc sa caut un mare pietroi.......... am pus ochi pe un geam lateral din spate :unibrow:
florin83
daca spargi un gemulet mic din spate crezi ca ajungi cu mana pana la incuietoare?

si vezi ca e destul de greu de schimbat ala mic.. ca trebuie dat ala mare jos intai...sad.gif
Vinti
din pacate nu ajung sad.gif .......sau daca gasesc un baschetbalist tongue.gif ca aia au mainile mai lungi
florin83
sau un copilash sa-l bagi pe geam laugh.gif laugh.gif

vezi si tu. sparge alt geam pe care il ai sa-l schimbi..
la parbriz e mai nasol ca-ti intra cioburi prin bord sad.gif
Vinti
daca fortez cu o surubelnita incuietoarea de la portbagaj se deschide sau doar se strica incuietoarea si atat
n3o
de bord iti este tie sau de scaune si la service de geamuri iti acopera in primul rand scaunele dk iti schimba parbrizul k se imprastie cioburi peste tot si ies greu din scaune ...dar si pe jos ...apropo pe messenger vezi ce scriu sau vb de unu sg ? biggrin.gif
Vinti
bmw_745_alpina@yahoo.com e adresa mea
florin83
QUOTE (n3o)
de bord iti este tie sau de scaune si la service de geamuri iti acopera in primul rand scaunele dk iti schimba parbrizul k se imprastie cioburi peste tot si ies greu din scaune ...dar si pe jos ...apropo pe messenger vezi ce scriu sau vb de unu sg ?

e de la tine pb ca si mie imi scrii, dar se pare ca nu primesti ce scriu eu.. :retard:
n3o
laugh.gif ii ziceam lui florin83 ... dar nu strik nici a ta biggrin.gif
Tytus
QUOTE (n3o)
...apropo pe messenger vezi ce scriu sau vb de unu sg ?  :D

incearca si sentimente.ro.... :finger:
n3o
:retard: pe prietenie.ro vrei sa zici laugh.gif tot eu sa te invatz nts...nts...nts....
Vinti
e si semtimente.ro biggrin.gif
n3o
sorry de off-topic : imi pare rau dar inseamna k tytus stie el ce stie :unibrow:
Zom
credeam ca doar eu am avut experiente din astea. cand am ramas pe afara in parcare la mall, am fortat geamul lateral cat sa coboare 3 mm. pe acolo se introduce o sarma mai tare cu un lat de sfoara. cu latul ghidat de sarma ajungi la tumburus. cand ai ajuns, tragi usot de sfoara, strangi latul si tragi. nu e foarte simplu, dar dupa vreo ora eram in masina.

succes!
florin83
la vectra A tzamburusu e dreptunghiular si se ingusteaza spre varf si n-ai cum sa-l prinzi smile.gif
Zom
tocmai mi s-a explicat sad.gif imi pare rau...
n3o
LOL cred k urmaresc hotii topic-ul asta cu saliva pe tricou biggrin.gif laugh.gif
Zom
hai, ma, nu mai radeti, ca nu este deloc placut sa ti se intample asa minune. oricum, hotii nu cred ca stau o ora sa deschida o masina biggrin.gif.

cred ca deja a rezolvat vinti problema, ca nu a mai aparut.
florin83
poate l-a vazut o patrula cand dadea cu piatra in geam si acum e la bulau laugh.gif laugh.gif
Zom
au trecut pe langa mine cand ma chinuiam cu sfoara. nu le-a pasat nici cat negru sub unghie!
n3o
LOL acum o ora vb cu el si zicea acelasi lucru k nu stia ce geam sa aleaga laugh.gif si mai zicea k nici nu are actele d la masina la el ... k le-a uitat la servici ...poate chiar e la bulau ...dk vine garcea la tine c ii zici ii aratzi cheia nu merge sa deschida masina cu pietroiu in mana esti iar actele nu le ai biggrin.gif
Vinti
din pacate nu am reusit sa o deschid ......nu am mai intrat pt ca ma chinuiam in parcare sa intru in masina .........salvarea mea cred ca o sa vina de la un vecin care se dadea el mare si tare ca el deschide aproape orce masina cu un electrod.....usile ....capota......deabea astept .......daca reuseste am pus-o tre sa ma mut biggrin.gif
n3o
laugh.gif :crybaby: laugh.gif electrod frate .... asta e gen reclama aia cu ...laser frate...
sa ne zici si noua cum face da pe privat k nu as dormi bine noaptea stiind ca imi va deschide cineva masina cu electrodul
Vinti
gata sa rezolvat.......a venit baiatu cu un electrod la indoit la un capat si dupa vro 3 min a deschis usa ............dupa ce a plecat am incercat sa vad si eu daca pot....... dupa un timp m-am dat batut tongue.gif
florin83
si pe unde l-a bagat? pe unde ziceam noi sa bagi rigla?
Vinti
da pe acolo......a scos chederul de jos
n3o
cum si nu ai vazut si tu cum a facut biggrin.gif ?
Vinti
ba da am vazut cum a facut dar eu nu am reusit [ adica nu am avut rabdare biggrin.gif ] ca tot asa incercasem si eu .........el a dat chederu jos a bagat electrodu ala indoit a tras in sus si gata ......a stiut unde sa bage electrodu
n3o
s-a imbogatit cumva peste noapte vecinul asta biggrin.gif ?
Vinti
are bani omu nu se uita el la o vectra din 92
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.