![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
E normal sa fie plin de filtre ale politiei Bucurestiul noaptea? Tocmai am dus-o pe prietena acasa si m-au oprit de 2 ori sa le arat actele... unii pe Luterana si altii pe la Podul Grant.
De aia de la pod ii si spuneam ca sigur o sa ma opreasca la intoarcere, ca la ducere m-au ratat. Am revenit din sens opus dupa 10 minute si - evident - mi-au facut semn sa opresc :paranoid: Poate ar trebui sa precizez ca mergeam cu 50km/h si oricum nu mi-au reprosat nimic. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (ccc) E normal sa fie plin de filtre ale po;itiei Bucurestiul noaptea? Parerea mea este ca Politia inca nu a reusit sa faca pasul inainte de la Militie. De regula, Politia nu incearca in mod proactiv sa previna evenimentele rutiere si sa fluentizeze traficul, impunandu-se prin amenzi sau suspendari de permise / certificate doar acolo unde situatia o impune.
Politia este de fapt un business, ca urmare agentii fac exact invers: ies la "agatzat", sa colecteze amenzi din cazuri banale si lipsite de periculozitate. Faptul ca uneori actiunile lor de "pescuire" influenteaza in bine traficul este doar o consecinta indirecta, un fel de side-effect datorat in mare parte impactului prezentei lor asupra psihologiei soferilor. Ceea ce s-a intamplat pe DN1 de la instalarea camerelor de supraveghere este un bun exemplu in acest sens. Recunosc, in ultima vreme am intalnit si agenti de circulatie cu gandire si abordare pozitive - in special cei din tanara generatie, tot respectul pentru acestia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:23 AM |