IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Costuri triple la revizie -inspectie Filaret
525da
post Jul 31 2006, 07:02 PM
Post #1

18% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 43

Am facut revizia azi la Filaret.Factura platita releva costuri cel putin triple la piese fata de acum doi ani.Piesele au aceleasi coduri, deci nu pot spune ca acum doi ani mi s-au pus piese mai putin originale ( smile.gif ) ca acum.
Manopera in schimb mi s-a parut acceptabila, fata de Bavaria.
Atasez devizul si continui sa ma intreb de unde aceasta crestere de preturi?
E drept ca acum limo merge si mai frumos!Merge de toti banii...
Am avut si o problema la lampa spate dreapta,unde mufa cu contactori (sau cum s-o numi stiintific) era intepenita de rugina si nu au avut alta solutie decat sa imi lege firele direct, cu papuci, la fiecare led in parte.Lampi nu aveau pe stoc si m-am bucurat ca s-a gasit aceasta solutie de compromis, macar temporara.Dar de ce s-a intamplat doar la lampa dreapta?Nu a stiut nimeni sa imi spuna.

--------------------
E 39,525dA,2001
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Robert
post Aug 1 2006, 05:55 AM
Post #2

82% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 25

QUOTE (525da)
Robert, perfect de acord cu tine.Numai ca eu nu pot sa fac asta,cel putin nu deocamdata.
Don't worry, in nici un caz nu sugeram sa faci la fel. smile.gif
Doar am povestit si eu experienta mea cu cei de la Filaret, singura parte comuna cu relatarea ta referindu-se la costuri.
Daca as avea un BMW ca al tau, probabil ca as proceda la fel cu tine. Dar, pentru un E28, a apela la service Filaret inseamna costuri prea mari, raportate la valoarea masini.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 01:13 PM