IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Costuri triple la revizie -inspectie Filaret
525da
post Jul 31 2006, 07:02 PM
Post #1

18% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 43

Am facut revizia azi la Filaret.Factura platita releva costuri cel putin triple la piese fata de acum doi ani.Piesele au aceleasi coduri, deci nu pot spune ca acum doi ani mi s-au pus piese mai putin originale ( smile.gif ) ca acum.
Manopera in schimb mi s-a parut acceptabila, fata de Bavaria.
Atasez devizul si continui sa ma intreb de unde aceasta crestere de preturi?
E drept ca acum limo merge si mai frumos!Merge de toti banii...
Am avut si o problema la lampa spate dreapta,unde mufa cu contactori (sau cum s-o numi stiintific) era intepenita de rugina si nu au avut alta solutie decat sa imi lege firele direct, cu papuci, la fiecare led in parte.Lampi nu aveau pe stoc si m-am bucurat ca s-a gasit aceasta solutie de compromis, macar temporara.Dar de ce s-a intamplat doar la lampa dreapta?Nu a stiut nimeni sa imi spuna.

--------------------
E 39,525dA,2001
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Robert
post Jul 31 2006, 08:12 PM
Post #2

82% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 25

Eu am luat E28-ul in 2000. La inceput mi-a fost teama sa ma ocup singur de reparatii si apelam frecvent la Filaret, mai ales pentru lucrurile pe care le consideram complicate. Preturi bune, oameni amabili si profesionalism peste media service-urilor din Romania
Pana intr-o zi din 2003 (parca), cand m-am trezit ca preturile o luasera peste noapte brusc in sus.

Plus, in aceeasi zi, au tras si un kix de zile mari.
M-am dus sa rezolve o bataie care se auzea sub masina, cand treceam peste sinele de tramvai. Au "diagnosticat" piese defecte in valoare totala de EUR 500, la care se adauga manopera.
Am plecat de acolo abatut, chiar nu eram dispus sa bag 500 EUR in masina. Am ajuns la mine la tara si am constatat ca de fapt problema era simpla: un cap de bara uzat. Atat si nimic mai mult.
L-am cumparat de la un distribuitor de piese din oras si l-am instalat singur. Costul total: 300.000 lei vechi (sub 10 EUR).

De atunci n-am mai mers la Filaret pentru vreo operatie de service. Pur si simplu au ridicat stacheta de preturi la un nivel pe care nu il accept.
Nu spun ca la Filaret nu se mai lucreaza bine - doar spun ca nu ma mai incadrez in target-ul lor de clienti smile.gif
Lucrurile au fost, in cele din urma, spre bine. Am invatat sa repar de unul singur aproape orice la masina. E un hobby si totodata elimina cheltuielile cu manopera.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 01:45 AM