![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Vreau sa stiu daca cineva a montat aftermarket, pe un E 28 A.C., si daca intr-adevar, a facut cineva acest lucru, poate ne spune si costuri,timp de executie, amanunte. In ultima vreme se impune cu mare urgenta instalarea unui astfel de sistem, datorita temperaturilor foarte mari, acesta fiind si motivul pentru o eventuala despartire de model, nu neaparat de marca.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
DA Lista de piese....
deci am : -compresor, care nu shtiu sa verific daca functioneaza sau nu... l-am luat de pe o masina care avea curea la el si tot, pare ca a mers...+sistemul de prindere pe 528e(525e european cred eu) -conducte de AC, -interior consola centrala, cu reglaje, buton de AC, instalatia electrica care era vizibila dupa ce am desfacut bordul... si componenta de plastic in care e ventilatorul interior de AC si radiatorulde AC... - O sa comand Receiver-drierul(butelia) de pe net in weekend(25$ :finger: ) -Radiatorul vreau sa comand la baieti in romania( am capatul conductelor rupt de pe radiator original, in caz ca nu potriveste cuplajul... chiar stiti careva daca se pot suda conductele de ac?) -Si deci acu am inteles ca senzor gasesc si in romania...????? si electrovalva, noua e 99$ aici, si Kit de reparatie e in jur de 15$ pe net... - O sa cumpar O-rings de aici ca e cativa centi... +Am un casetofon original de BMW in stare ft buna:)))))))))YUPIIII!!! DEci trrebuie sa mai cumpar electrovalva si senzor sau nu? ca la mine la masina nu stiu sa existe senzor, desi nu am verificat, dar am desfacut tapiteria cand am facut reparatia capitala... -Sper sa am loc pt toate farurile(si de scurta) cred ca voi cumpara o cutie mare in loc de valiza a doua, si voi pune toate piesele in ea, si voi scrie FRAGILLLLL!!! -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:20 AM |