![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Vreau sa stiu daca cineva a montat aftermarket, pe un E 28 A.C., si daca intr-adevar, a facut cineva acest lucru, poate ne spune si costuri,timp de executie, amanunte. In ultima vreme se impune cu mare urgenta instalarea unui astfel de sistem, datorita temperaturilor foarte mari, acesta fiind si motivul pentru o eventuala despartire de model, nu neaparat de marca.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
Asa e, cald numai la picioare si pparbriz, si pe aeratoarele directionale..aer nealterat/neincalzit de afara, si nu ai nici recircuare aer...
![]() Am eu in plan sa fac recirculare aer...daca-mi reuseste...va voi spune si voua..ca sa modernizati E28-urile P: din cate stiu eu, si E34-urile primele generatii aveau aceleasi incoveniente cu selectarea cailor de incalzire si cu recircularea aerului ![]() -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:42 AM |