![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 44 Joined: 2-June 06 Member No.: 329 ![]() |
ma tenta ideea sa elimin catalizatorul prin decuparea lui.
Ma gandeam ca poate obtin o respiratie "mai proaspata",dar pe de alta parte ma tem de consum. voi ce recomandati? ce beneficii am in plus si minus? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 18-July 06 From: Timisoara Member No.: 387 ![]() |
QUOTE (alpine) ma tenta ideea sa elimin catalizatorul prin decuparea lui.
Ma gandeam ca poate obtin o respiratie "mai proaspata",dar pe de alta parte ma tem de consum. voi ce recomandati? ce beneficii am in plus si minus? salut la toti! nu as fi vrut ca acesta sa fie primul meu post pe acest forum dar n-am putut sa ma abtin ![]() un prieten posesor de e36 320i (ca si mine dealfel) a ramas in pana pe autostrada in ungaria cu cat-ul infundat si a adus masina tractata acasa. decuparea tobei + extragerea cat-ului a costat foarte putin si nu a avut drept consecinta cresterea consumului (sonda fiind pozitionata anterior catalizatorului), doar ca fara o toba finala calumea.. masina a scos un sunet de burlan spart. acum cu o toba finala Borla.. sunetul e superb si masina merge mai bine decat cu catalizator. P.S.: cu prima ocazie o sa ma scap si eu de catalizator |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 08:51 PM |