![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Fac un mic sondaj ca sa vedem ce putere de cumparare au membri bimmer.ro si din ce reusesc sa-si intretina BMW-ul, cei care-l au.
Se ia in considerare venitul total lunar in mana al persoanei care raspunde la intrebare (daca e cazul, adunati veniturile din salarii / chirii / afaceri / combinatii... scadeti impozite, taxe etc!) Nota: Nu vreau sa fie considerata o ingerinta in viata privata, nu e nimeni obligat sa raspunda sau sa dea detalii cu privire la sursa si legalitatea veniturilor sau care sa duca la identificarea persoanei. P.S. Ideea mi-a venit de la ceva similar vazut pe un forum vecin si prieten. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
din pacate nu cunosc pe nimeni care ar putea sa te invete...si asta din lipsa de timp
![]() ceva tutoriale as putea sa itzi dau eu. eventual sa vii sa mai intrebi una si alta. depinde de ce vrei tu sa faci in continuare. pleci la Iasi? Bucuresti? daca ai ramane in Bacau ar fi posibilitatea unui curs intensiv, dar probabil ca vei dori sa itzi continui studiile, cum de altfel e si normal. eu zic sa te apuci de 3D ca ai un job asigurat, oriunde te vei duce. cu autocad + 3D sigur itzi gasesti usor de lucru. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:52 PM |