Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce venit lunar au membrii bimmer.ro
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
ccc
Fac un mic sondaj ca sa vedem ce putere de cumparare au membri bimmer.ro si din ce reusesc sa-si intretina BMW-ul, cei care-l au.
Se ia in considerare venitul total lunar in mana al persoanei care raspunde la intrebare (daca e cazul, adunati veniturile din salarii / chirii / afaceri / combinatii... scadeti impozite, taxe etc!)

Nota: Nu vreau sa fie considerata o ingerinta in viata privata, nu e nimeni obligat sa raspunda sau sa dea detalii cu privire la sursa si legalitatea veniturilor sau care sa duca la identificarea persoanei.

P.S. Ideea mi-a venit de la ceva similar vazut pe un forum vecin si prieten.
Zom
pai eu nu are rost sa raspund, pentru ca nu am bmw in intretinere, nu ?tongue.gif

cand l-am vandut pentru ca nu il mai puteam sustine castigam aprox 570 E.
butcky
pe mine, momentan, ma sustine mama! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zom
tre sa facem un nou pol: "cine vrea sa fie adoptat de catre mama lui btky?" smile.gif)
mertan
eu nu pot sa pun acolo ca venitu meu e variabil... oricum eu am o afacere cu cineva si mai castig din ce fac. iesa banu... adevaru e ca lucrez pe calc. dar mai combin si eu cate ceva... ce se poate. imi intretin masina cum stiu eu. mai pune si mama. dar na. 90% eu. venitu nu stiu cat poate sa fie... cu aproximatie... cam 5-6 mil pe luna... sa zic asa.. depinde. poate sa fie si mai mare. poate si mai mic.
ccc
QUOTE (butcky)
pe mine, momentan, ma sustine mama! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ultima optiune adaugata la cererea lui Butcky.
ccc
QUOTE (barrriton)
pai eu nu are rost sa raspund, pentru ca nu am bmw in intretinere, nu ?tongue.gif

cand l-am vandut pentru ca nu il mai puteam sustine castigam aprox 570 E.

Raspundeti indiferent de marca masinii si daca aveti sau nu.
316i
Bucii esti un parazit....ah, nimic nou... laugh.gif
georgem
Eu raspund luna viitoare, ca imi schimb serviciul si trec la o categorie superioara biggrin.gif
alex230ro
Mai bine faceai un poll cu intrebarea:cate imprumuturi aveti facute pt a va intretine masina ? biggrin.gif
paco_wonderboy
si asta r fi bun :nod:
SUPERBEC
QUOTE (alex230ro)
Mai bine faceai un poll cu intrebarea:cate imprumuturi aveti facute pt a va intretine masina ? biggrin.gif

dc mah sa castigi tu tongue.gif
316i
Da' lasa-l ma sa le castige el pe toate. Ia-le ma tu pe toate ma, na. Fa-le tu pe toate. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ccc
Daca vreti, va fac si poll cu datorii. Numai sa fie destui amatori.
Oricum rezultatele de aici sunt interesante. cand o sa se stranga cateva zeci de voturi se pot trage niste concluzii.
ccc
Nu mai voteaza nimeni???
cristic
mai greu un pic dar am votat si eu tongue.gif
CAT
OT
mertan - daca stii ceva 3D pot sa iti dau un salar bunicel :unibrow:
sau daca stii pe altcineva... call me biggrin.gif
Viper05
stiu eu ceva 3D la ce te referi?biggrin.gif

PS: sunt mai mult curios decat interesat, sper ca nu e o pb
CAT
nici o problema

am nevoie de cineva care sa stie 3D la nivelul modelarii pt arhitectura si interioare. lighting & rendering included smile.gif nu e vorba de cineva care sa si creeze, ci doar sa modeleze dupa niste schite sau sa finalizeze scene 3D.

cam pt asa ceva
n3o
dc nu m-am apucat la timp de grafik :crybaby:
CAT
niciodata nu e prea tarziu

imaginile alea sunt simplute, cred ca in 3-4 luni oricine le poate produce.
316i
Locul de munca este la firma (Bucuresti sau Bacau?) sau de acasa? Intreb pentru ca e posibil sa am pe cineva priceput.
Zom
asta voiam sa te intrb si eu. sor-mea e arhitecta si face asa ceva. dar ar trebui sa lucrati "la distanta".
ccc
QUOTE (CAT)
OT
mertan - daca stii ceva 3D pot sa iti dau un salar bunicel  :unibrow:  
 sau daca stii pe altcineva... call me  :D

L-ai nimerit bine pe mertan, tot vrea el sa se faca arhitect, deci are ocazia sa faca practica serioasa. biggrin.gif

Cu ce-s facute imaginile alea?
Viper05
Eu sunt pe partea cealalta la industrie:D , lucrez in mai multe programe dar baza e CATIA , ma gandesc ca tu ai nevoie de programe mai putin precise , care au rendering&stuff
CAT
am lucrat cu Catia - mama lui de soft!!! il folosesc cei de la Univ Tehnica din Iasi si m-am bagat si eu pe acolo...ce vremuri...

imaginile sunt facute cu 3DSMax

ce am eu nevoie ar fi 3DStudioMax, Maya, Lightwave, AutoCad.
oricare dintre ele, dar baza e 3DSMax.

locul de munca este in Bacau, din pacate nu pot lucra la distanta. suntem o firma de design specializata in design interior si proiectare de fatade. relatia cu clientii se desfasoara dupa un program foarte rapid si nu este timp pt transmiterea informatiilor mai departe de usa biroului.

ideea e ca imi trebuie un 3D-ist care sa produca scenele 3D dupa niste schite/planuri/indicatii whatever. inclinatia catre arhitectura poate lipsi cu desavarsire, noi fiind o firma de design am prefera pe cineva cu pasiuni mai mult plastice decat tehnice.
dust
mah... aici se baga siii... banii facuti ilegal? sau numa venitul impozitabil? ca sa nu se apuce lumea sa se sparga cu ce de bani a facut din : droguri, femei, arme, sau mai stiu eu ce combinatii au ei... :ninja:
atentie la SRI smile.gif)
CAT
ccc wrote :unibrow: - daca e cazul, adunati veniturile din salarii / chirii / afaceri / combinatii... scadeti impozite, taxe etc!

deci daca esti peste bagi si banii de la doamne. dupa ce scazi taxele, evident.
ccc
CAT a inteles foarte bine :nod: biggrin.gif :ninja:
mertan
trebuie s ama apuc de 3d. shit. dar cine ma invatza? ca eu stiu numai sa lucrez in autocad si fac numai vile. adica proiecte... shit... cum sa fac? ceva tutoriale? as lucra... ca e de viitor. cum sa fac CAT? stii pe careva sa ma invete?
CAT
din pacate nu cunosc pe nimeni care ar putea sa te invete...si asta din lipsa de timp sad.gif

ceva tutoriale as putea sa itzi dau eu. eventual sa vii sa mai intrebi una si alta. depinde de ce vrei tu sa faci in continuare. pleci la Iasi? Bucuresti?
daca ai ramane in Bacau ar fi posibilitatea unui curs intensiv, dar probabil ca vei dori sa itzi continui studiile, cum de altfel e si normal.

eu zic sa te apuci de 3D ca ai un job asigurat, oriunde te vei duce.
cu autocad + 3D sigur itzi gasesti usor de lucru.
iulian518i
Calculatoarele sunt viitorul...nu ati vazut casele alea informatizate care se dau cu cca 1500euro/mp?...nu am gresit zerourile...o garsoniera are cam 50mp si un superapartament cca 300mp cu terasa de 90 mp smile.gif
Asa ca ...invatati, invatati si iar invatati...cum spunea impuscatu'....nu-l regret si nici comunist nu sunt...si pe el l-o fi invat cineva sa spuna asta smile.gif
Si chestia e ca calculatoarele se cauta si afara tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.