![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Fac un mic sondaj ca sa vedem ce putere de cumparare au membri bimmer.ro si din ce reusesc sa-si intretina BMW-ul, cei care-l au.
Se ia in considerare venitul total lunar in mana al persoanei care raspunde la intrebare (daca e cazul, adunati veniturile din salarii / chirii / afaceri / combinatii... scadeti impozite, taxe etc!) Nota: Nu vreau sa fie considerata o ingerinta in viata privata, nu e nimeni obligat sa raspunda sau sa dea detalii cu privire la sursa si legalitatea veniturilor sau care sa duca la identificarea persoanei. P.S. Ideea mi-a venit de la ceva similar vazut pe un forum vecin si prieten. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
trebuie s ama apuc de 3d. shit. dar cine ma invatza? ca eu stiu numai sa lucrez in autocad si fac numai vile. adica proiecte... shit... cum sa fac? ceva tutoriale? as lucra... ca e de viitor. cum sa fac CAT? stii pe careva sa ma invete?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:38 AM |