![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
deci... cand franez brusc(si tare) si las tot brusc frana simt o bataie undeva in stanga fata in podea, nu e mare dar se simte si ma deranjeaza, bataia se simte undeva intre pedala si scaun, acolo unde sta covorasul, bataia se simte ca si cum o piesa se misca de la loc si apoi revine cand las frana...
poate sa fie de la directie? ca aia trebuie schimbata si o schimb maine ca e cam gata saraca... is varza bucsile... bieletete, alea alea... sau de la ce sa fie? -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
ursulet e, cred ca e de la bucsa aia... ca-s vechi de cand e masina...
maine schimb tot! de la altceva nu stiu ce sa fie... alte idei? repet eu acolo simt bataia... undeva intre pedala de ambreaj si scaun, in stanga de tot... idei? idei? -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:59 AM |