dust
Jul 24 2006, 09:49 PM
deci... cand franez brusc(si tare) si las tot brusc frana simt o bataie undeva in stanga fata in podea, nu e mare dar se simte si ma deranjeaza, bataia se simte undeva intre pedala si scaun, acolo unde sta covorasul, bataia se simte ca si cum o piesa se misca de la loc si apoi revine cand las frana...
poate sa fie de la directie? ca aia trebuie schimbata si o schimb maine ca e cam gata saraca... is varza bucsile... bieletete, alea alea...
sau de la ce sa fie?
florin83
Jul 24 2006, 10:06 PM
sub picioarele soferului nu e nici o piesa...
mai in fata putin se pinde bascula.. poate e de la bucsa aia.. :dis:
vezi poza, dar pe partea cealalta..
CAT
Jul 24 2006, 10:10 PM
exact. sub picioare nu este nici o articulatie.
ce masina ai?
indraznesc sa te intreb daca nu cumva e bataia de la ABS?... :retard:
desi nu ar trebui sa se auda cand iei piciorul de pe frana...
dust
Jul 24 2006, 10:22 PM
ursulet e, cred ca e de la bucsa aia... ca-s vechi de cand e masina...
maine schimb tot!
de la altceva nu stiu ce sa fie...
alte idei?
repet eu acolo simt bataia... undeva intre pedala de ambreaj si scaun, in stanga de tot...
idei? idei?
mertan
Jul 24 2006, 11:16 PM
frate... poate itzi fuge punte ca si la mine. ia uitate la punte?
SUPERBEC
Jul 25 2006, 12:00 AM
cum arata discurile?
dust
Jul 25 2006, 11:34 AM
cum adica fuge puntea? explica, e grav? cum se remediaza? costuri?
SUPERBEC ce vrei sa zici cu : cum arata discurile? arata bine... nu dau semne cum ca ar fi probleme.. dc intrebi?
SUPERBEC
Jul 25 2006, 11:50 AM
pt ca batai la franare le poti avea de la discuri sau de la bucsele de la bascula, cred ca bucsele sunt devina. am patit si eu asta .
dust
Jul 25 2006, 03:09 PM
acuma ma duc la mecanic sa iau masina, am schimbat toate bucsaraiele, bieletele, etc
n3o
Jul 25 2006, 04:44 PM
cat te-a costat toata treaba cu tot cu manopera ?
dust
Jul 25 2006, 06:40 PM
doua milioane
ca am fost om cu mecanicu si cand a avut nevoie sa-l ajut l-am ajutat si drept urmare e si el om la randul lui
florin83
Jul 25 2006, 07:44 PM
ce ai schimbat mai exact de 2mil + manopera?
dust
Jul 25 2006, 08:51 PM
bratele(tot sistemu) si capetele de bara, cu bucsi si ce mai e pe acolo, acuma am vb cu el si mi-a zis
a... si mi-a schimbat si bulbu (senzoru) de la baia de ulei care indica presiunea la ulei... ca era ceva belit la el si scapa ulei ... nu mult da scapa
e mult sau putin? sau dc intrebi?
TiL
Jul 25 2006, 09:21 PM
e moka
Mai face urat pe franare? Sau dupa?
dust
Jul 25 2006, 10:04 PM
nu mai suna deloc, si mecanicul a zis ca sigur aia suna ca erau praf piesele vechi... si nu ma mir, erau de varsta masinii...
a verificat si puntea inainte sa iau masina dar a zis ca aia e brici... deci s-a rezolvat
fapt care am bucura nespus... si asa sunt cam stramtorat cu banii...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.