![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Fac un mic sondaj ca sa vedem ce putere de cumparare au membri bimmer.ro si din ce reusesc sa-si intretina BMW-ul, cei care-l au.
Se ia in considerare venitul total lunar in mana al persoanei care raspunde la intrebare (daca e cazul, adunati veniturile din salarii / chirii / afaceri / combinatii... scadeti impozite, taxe etc!) Nota: Nu vreau sa fie considerata o ingerinta in viata privata, nu e nimeni obligat sa raspunda sau sa dea detalii cu privire la sursa si legalitatea veniturilor sau care sa duca la identificarea persoanei. P.S. Ideea mi-a venit de la ceva similar vazut pe un forum vecin si prieten. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
am lucrat cu Catia - mama lui de soft!!! il folosesc cei de la Univ Tehnica din Iasi si m-am bagat si eu pe acolo...ce vremuri...
imaginile sunt facute cu 3DSMax ce am eu nevoie ar fi 3DStudioMax, Maya, Lightwave, AutoCad. oricare dintre ele, dar baza e 3DSMax. locul de munca este in Bacau, din pacate nu pot lucra la distanta. suntem o firma de design specializata in design interior si proiectare de fatade. relatia cu clientii se desfasoara dupa un program foarte rapid si nu este timp pt transmiterea informatiilor mai departe de usa biroului. ideea e ca imi trebuie un 3D-ist care sa produca scenele 3D dupa niste schite/planuri/indicatii whatever. inclinatia catre arhitectura poate lipsi cu desavarsire, noi fiind o firma de design am prefera pe cineva cu pasiuni mai mult plastice decat tehnice. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:13 AM |