![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
La cererea publicului, un nou sondaj:
Aveti datorii? Pentru raspuns puneti la socoteala banii datorati la banci, prieteni, rude, mafie etc. - numai sume peste 100 de lei noi. Nu luati in considerare datoriile f. mici, ramase de la ultima bauta cu amicii cand v-ati uitat portmoneul acasa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
@CCC : intrabarile mi se par putin aiurea , depinde foarte mult din ce perspectiva privesti.
Daca privesti din perspectiva celui care castiga 2000e pe luna datoriile "mari" de 2000e nu mai sunt chiar asa de mari nu? Dar daca intoarcem placa si privim prin ochii celui care castiga sub 100e pe luna datoriile "mici" de 500e devin deodata enorme. Daca vrei sa ai un poll cat de cat corect si daca vrei ca acesta sa reflecte realitatea, parerea mea este ca ar trebui sa scoti sumele din poll , sa lasi pur si simplu "datori mari" de ex, fiecare stie ce inseamna pt el mult sau putin.Cum am mai spus si mai sus sumele sunt relative Doar parerea mea, nu trebuie luata adliteram |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2025 - 11:25 PM |