Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aveti datorii?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
ccc
La cererea publicului, un nou sondaj:

Aveti datorii? Pentru raspuns puneti la socoteala banii datorati la banci, prieteni, rude, mafie etc. - numai sume peste 100 de lei noi.
Nu luati in considerare datoriile f. mici, ramase de la ultima bauta cu amicii cand v-ati uitat portmoneul acasa.
ccc
Cel care a votat ca are nevoie de ajutor, sa scrie aici, poate facem o cheta biggrin.gif
316i
Alex? Oare esti tu? laugh.gif laugh.gif
Viper05
@CCC : intrabarile mi se par putin aiurea , depinde foarte mult din ce perspectiva privesti.

Daca privesti din perspectiva celui care castiga 2000e pe luna datoriile "mari" de 2000e nu mai sunt chiar asa de mari nu?
Dar daca intoarcem placa si privim prin ochii celui care castiga sub 100e pe luna datoriile "mici" de 500e devin deodata enorme.

Daca vrei sa ai un poll cat de cat corect si daca vrei ca acesta sa reflecte realitatea, parerea mea este ca ar trebui sa scoti sumele din poll , sa lasi pur si simplu "datori mari" de ex, fiecare stie ce inseamna pt el mult sau putin.Cum am mai spus si mai sus sumele sunt relative

Doar parerea mea, nu trebuie luata adliteram
TiL
Sunt oarecum de acord cu Viper, dar nu as modifica poll-ul asta pentru ca mi se pare ok asa cum e.

As fi vrut sa votez prima varianta, dar mi-am calcat principiul anul trecut cand m-am hotarat sa iau o masina buna, usor de intretinut, care consuma putin. Tot atunci mi-am calcat un alt principiu: nu o sa-mi cumpar ursulet, chiar daca in studentie era visul meu.
Asadar mi-am facut un imprumut de 3500E la banca pentru urs si alte datorii, din care mai am de returnat vreo 2000.
ccc
Sunt de acord cu faptul ca depinde de perspectiva. Sumele le-am pus asa cum mi s-a parut ca s-ar potrivi unui om care traieste in Romania si nu e platit prea bine.
Astept propuneri concrete pentru imbunatatirea sondajului.
iulian518i
Sondajul e ok in forma asta...dar cred ca ar fi trebuit legat si putin de varsta posesorului de BMW smile.gif
Vinti
eu am facut anu trecut un imprumut de 5000 euro la o banca.....dar la salariul meu de 1200 ron nu imi aproba banca atat si am gasit o portita........venise unu la mine cu o afacere trebuia sa fac un imprumut de minim 1300 euro si ii depuneam intr-un cont si eu trebuia sa mai aduc vro 15 insi la ei si primeam banii inapoi + cate 500 euro/luna.......mi-au facut aia adeverinta de salariu [ cu salariu mai mare ca sa imi aprobe banca] ............ am luat banii si nu m-am mai dus la aia biggrin.gif mi-am pus termopane, parchet, faianta, gresie si de ce mi-a mai ramas + ce mai aveam io stransi mi-am luat masina tongue.gif

PS
rata e de 100 euro .......deci pot sa platesc nu am probleme biggrin.gif
mertan
are mama datorii la mine... nu eu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.