![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Vreau sa stiu daca cineva a montat aftermarket, pe un E 28 A.C., si daca intr-adevar, a facut cineva acest lucru, poate ne spune si costuri,timp de executie, amanunte. In ultima vreme se impune cu mare urgenta instalarea unui astfel de sistem, datorita temperaturilor foarte mari, acesta fiind si motivul pentru o eventuala despartire de model, nu neaparat de marca.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Ce am facut e ca azi m-am chinuit toata ziua si sunt rupt, a fost inca cineva cu mine sa ma ajute, si ... rezultatul... Am compresor, am conducte, am electroventilator, cu radiatorul interior, nu am butelia mica de freon(evaporator), si radiator fatza, care din 3 masini, toate erau bulite, si m-am gandit ca din cauza spatiului mai bine il comand in romania, la baietii care se ocupa cu asa ceva. Dar care e problema.....
Nu am acces la masina mea fara AC, si nu stiu ce am eu sub bord :eek: Adica, reglajul de caldura la AC e unul electric, si ma tem ca va mai trebui sa cumpar ceva de la junk-yard.... DAr nu prea stiu ce sa iau, iar partea cu instalatia electrica e destul de complicata, sper ca o voi putea clarifica in romania.... Acum urmatoarea problema e ca pe masina mea din romania, un fost proprietar a reparat ceva stil romanesc, si nu mai are robinet de caldura, si caldura vine constant sub bord si la parbriz, si aerul de afara vine la pasageri la ..... nu-mi vine in minte cum ii spune:) Si nu stiu cum voi impaca asta cu AC. Deci daca careva stiti , sau ati mai desfacut asa ceva, spuneti-mi si mie ce si cum, o alta chestie e ca vad ca are si ventilatorul de sub capota, si cel pentru ac....???? Nu prea inteleg sistemul, mi se pare ca m-am apucat de ceva ce nu prea stiu sa duc la capat :unibrow: ... Dar cred ca cumva se va rezolva... A mai aparut ceva, pe o conducta de freon, era ceva cu conducte de benzina, o sa va pun poze cand o sa am aparat... si asa ca am inlocuit conducta cu una de pe alta masina de acelasi fel, care nu avea asa ceva(528e) Daca aveti vreo idee ce mai trebuie sa cumpar, scrieti-mi si mie:) Va mai scriu... -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 06:06 PM |