![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
stiu cum se face, dar nu-mi dau seama cum e posibil..
frana de pe spate nu tine chiar deloc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
daca o calci blana o forjezi prea tare, cat despre lasat ambreajul brusc... uite asa se duce dracu rulmentul de presiune, discul si etc...
iti garantez ca rupi aderenta si la 2500 ture cu un motor de la 1.8 L in sus daca sti cum, nu e nevoie de 6000 ture... plus ca metoda mea iti iese perfect, cu a ta ai sanse (mai ales daca esti novice) sa te panichezi si sa nu apesi frana la timp si... daca ai spectatori in fata.... te-ai ars... cu schimbatul in a 2 a... e complexa treaba dar se poate, mai ales dupa ce ai rupt aderenta... faci ce vrei cu masina dar forjezi prea tare ambreajul cu manevre deastea asa ca luati sfatul unui om care a schimbat multe ambreaje : lasati burnurile ca sunt scumpe... eu m-am lasat de smecherii dastea... costa ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 09:51 AM |