IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Discutii despre diferentiale
Guest_jaffar_*
post May 17 2006, 10:15 AM
Post #1

Guests

QUOTE (Alfa)
Nush sigur pentru ca mai am de bagat niste bani in masina si habar nu am ce finante o sa detin atunci.Cu diferentialu e tare rau cercuri misto rau si din cate am inteles pt ca l-am luat de pe ix e 45% blocant! biggrin.gif

cred ca te-au mintit. parca toate diferentialele de fabrica au 25%. diferenta e ca la ix nu e cu ambreiaje ci cu visc.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
dust
post Jul 22 2006, 03:50 PM
Post #2

God himself?

Group: Members
From: Cluj-Napoca (The Highlands)
Member No.: 388
Car: BMW nu mai e
Engine: nici motor

frati bmw-isti imi zice si mie cineva care ar fi cel mai bun diferential de pus pe ursuletu meu? la un motor M20 de 2 L?
am acuma unul care ma satisface, motorul urca in ture repede si in viteza a doua merge pana la 80 km/h fara sa faca fitze dar ceva parca nu e cum trebuie... motorul se tureaza foarte repede in 5000 dupa care brusc incepe sa-i creasca si viteza foarte repede dar ma nemultumeste ca am un fel de lag adica masina nu prea ia viteza pana motorul nu sare in 5000, odata ajuns la 5000 sta acolo si masina incepe sa ia viteza si asa cum am zis o pot duce in treapta 2 pana la 80 kmh dar ma supara cum am zis lagul ala... kit ca nu ma plang ca am spart multe masini pe drum cu ea dar as prefera sa dispara lagul...

--------------------
Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie

Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 12:19 AM