![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
QUOTE (Dannnnny85) pe mine e39 nu ma derabnjeaza sa die brek daca dieferenta ar fio considerabila...daca nu....prefer berlina...ca motorizare un 2.5 d sau chiar 3.0
Deci diferenta este in general la cumparare de vreo 1000 EU, daca nu mai mult, pentru masini echivalente ca vechime, dotari si kilometri parcursi. In plus, avand in vedere ca le aduc ca firma, conform noului cod vamal, eu platesc taxele vamale la valoarea facturii si nu cea de catalog. Corespunzator, la diferenta de acre vorbeam mai sus, se mai pune si acciza (11% pt motor de 2.5) si TVA. Deci pana la urma asta se traduce intr-o diferenta de aprox 1300 EU. Ramane sa spui tu daca o consideri importanta sau nu ![]() Acum, mai depinde si de noroc, se mai poate sa gasesc si o berlina mai ieftina. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 02:51 PM |