IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> AIR BAG
Dannnnny85
post Jul 19 2006, 07:28 PM
Post #1

9% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 379

Dupa ce m-am uitat pe un site care era in semnatura unuia dintre membrii forumului...mi-am dat seama cat este de importanta siguranta in masina...si m-am hotarat sa imi montez air bag....dela un e34 pe cel al meu...probleme nu ar fi pt ca mufele exista...dar as vrea sa stiu...care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg...si de ce trebuie sa tin cont...releuri...senzori,...eu am ideee despre ce e vorba dar as vrea sa fiu sigur....si CEL MAI IMPORTANT
CUM VERIFIC DACA FUNCTIONEAZA smile.gif)...nu imi spuneti fa un accident..smile.gif) V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta...sambata cand vin de la munca vreau sa ma apuc de treaba...

--------------------
525 Tds...1992..143cp
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Dannnnny85
post Jul 20 2006, 05:37 PM
Post #2

9% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 379

Chiar in semnatura ta am vazut Darren...incep sa imi fac probleme ca nu stiu daca ma descurc si cum ai zis si tu nu as vrea sa se deschida la 100 accidental....eu stiu unde e pus centala airbag...masinile fiindla fel..aceeasi motorizxare ..calesi motor...am toate mufele tot...dar nu stiu ce ar mai fi...senzorii nu stiu unde sunt....in fine....mi.-ar trebui ceva mai explicit...ceva sa imi zica pas cu pas.....prefer sa raman fara frana la 100 decat sa se deschida airbagul..tongue.gif

--------------------
525 Tds...1992..143cp
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 13th July 2025 - 03:40 PM