IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> AIR BAG
Dannnnny85
post Jul 19 2006, 07:28 PM
Post #1

9% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 379

Dupa ce m-am uitat pe un site care era in semnatura unuia dintre membrii forumului...mi-am dat seama cat este de importanta siguranta in masina...si m-am hotarat sa imi montez air bag....dela un e34 pe cel al meu...probleme nu ar fi pt ca mufele exista...dar as vrea sa stiu...care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg...si de ce trebuie sa tin cont...releuri...senzori,...eu am ideee despre ce e vorba dar as vrea sa fiu sigur....si CEL MAI IMPORTANT
CUM VERIFIC DACA FUNCTIONEAZA smile.gif)...nu imi spuneti fa un accident..smile.gif) V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta...sambata cand vin de la munca vreau sa ma apuc de treaba...

--------------------
525 Tds...1992..143cp
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Darren
post Jul 20 2006, 12:44 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 4
Car: E36 318i/1995
Engine: M43 1.8 115CP

Ar fi o modificare majora, si montajul trebuie sa-l faci cu foarte multa grija. Orice neregula sau greseala de montaj iti poate declansa airbag-ul in timpul mersului.. si nu vrei sa-ti imaginezi ce se poate intampla cand te loveste un airbag in fatza si tu conduci cu 100km/h

Daca instalatia de airbag o iei de pe o masina, iti trebuie o carte de reparat E34 pentru ca macar din schema electrica sa studiezi ce piese trebuie sa muti pe masina ta. (Senzori, computerul de airbag, conectorii, etc.)
Ai grija ca instalatia de airbag are un acumulator care se descarca in 15-20 minute dupa ce ai decuplat bateria masinii. Daca te grabesti si umbli la airbag mai devreme de atat, il poti declansa accidental.
Din pacate in manualele de reparatii (Haynes, Bentley), la capitolul Airbag nu gasesti destule informatii cat sa-ti permita sa muti instalatia de pe o masina pe alta (mai ales ca masina destinatie nu a fost prevazuta cu asa ceva)
In Bentley, la E36 scrie asa:
This repair group covers only removal and installation of air-bag components. Airbag system repair and fault diagnosis is not covered here. Diagnostics, component testing, and airbag system repair should be carried out by trained BMW service technicians.

Off-topic: Oare in semnatura cui te-ai uitat tu :-k

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 11:23 AM