![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
QUOTE (Dannnnny85) La ce pret un e39 nu cu foarte multe optionale...Se poate inamtricula daca e dupa 2001?As vrea o lista in functie de motorizari si optionale medii...doar strictul necesar...Mersi
Deci E39 are motorizari atat pe benzina cat si diesel si cu diverse capacitati cilindrice. Te rog sa imi spui ce te-ar interesa. In plus as dori sa stiu daca doresti doar berlina sau poate sa fie si break. Ca detaliu, breakurile sunt considerabil mai ieftine pt ca in vest sunt mult mai multe. QUOTE (Ionut) La ce pret pot achizitiona de la tine urmatoarea masina:
BMW e46, 320d 136-150cp, sedan sau break, cu o dotare medie....clima, cd-player, geamuri electrice fata spate etc... O sa ma uit sa vad ce au acum disponibil si o sa fac un pret estimativ. Avand in vedere ca pentru tine este ok si break, este posibil sa gasesc ceva la un pret mai bun. Berlinele sunt de obicei mai scumpe cu vreo 1000 de euro. O sa revin cu niste preturi. In particular, pentru mai multe detalii, ma puteti contacta si pe Yahoo Messenger. ID: alekuberbeku |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 02:50 PM |