IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> carburator -> injectie
rroller
post Jul 9 2006, 01:21 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: cluj-napoca
Member No.: 373

am si eu un 316 coupe din 85 cu motor de 1.8 ......M10 cu carburator electronic care ma cam lasat, cred k cuiul ponto e dus k merge numai inecat.......am tot fost pe al mecanici fiecare cu alte pareri dar nici unu nu se baga sa repare carburatoarele alea..........si pana akum cea mai buna solutie mi sa parut sa o modific sa o trec pe injectie.......akuma ashe vrea shi eu nijte pareri de la cunoscatori k eu am mashina de 3 luni numai shi n-ash vrea sa o dau k imi place.....smile.gif....am mai auzit o varianta cum ar fii sa imi caut un carburator de rechin dar nu gasesc nicaieri........
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
comisaru
post Jul 10 2006, 12:30 AM
Post #2

73% BMW corupt

Group: Insiders
From: Ploiesti
Member No.: 135

Alt sfat ar fi sa ai calculatorul si debitmetrul de la acelasi motor, deci ar fi bine sa cumperi un motor complet, cu tot ce-ti trebuie(asta daca nu cumperi un urs intreg). Mai departe ai doua variante: fie iti montezi in locul galeriei tale de admisie galeria cu rampa de injectoare fie ii schimbi si chiulasa. Chiulasa de la injectie difera de cea de la carburatie prin faptul ca are supapele mai mari(nu mi-a raspuns nimeni cat de mult difera functionarea motorului cu injectie cu supape mici fata de cel cu supape un pic mai mari; cum influenteaza acest"pic" comportarea si performantele motorului).

--------------------
316
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:04 PM