![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
L-as vinde pt a lua ceva mai mare tot BMW,as vrea sa va dati si voi cu parearea in legatura cu pretul ,eu l-as da cu 3500-3700E,masina nu prea are dotari in afara de trapa oglinzi electrice si check control nu mai are nimic.In rest e vopsita,are M tech 1 blocant de 4,10(am si diff original) scaune sport(e 4 usi
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Hotararea e definitiva si irevocabila ?
Pt ca ideea de a schimba ursul tau pe un 5ar depinde foarte mult de ceea ce iti doresti de la machina.Poate ti-ai schimbat ideile pe care le aveai atunci cand ai luat 2.3-ul. Dar daca reusesti sa ii bagi mintile in cap cred ca ursu "fuge" mai bine ca un 5ar. Iar daca ar fi sa alegi intre 525 si 535 iti recomand sincer (ca un tip care a avut aceeasi optiune la un moment dat ![]() ![]() -------------------- Topas blau
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 10:56 PM |