Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Studiu piata 323i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
alex230ro
L-as vinde pt a lua ceva mai mare tot BMW,as vrea sa va dati si voi cu parearea in legatura cu pretul ,eu l-as da cu 3500-3700E,masina nu prea are dotari in afara de trapa oglinzi electrice si check control nu mai are nimic.In rest e vopsita,are M tech 1 blocant de 4,10(am si diff original) scaune sport(e 4 usi sad.gif )jante pe 16 serpi,suspensie sport amortiz pe gaz+ o gramada de piese noi puse de mine pe ea(radiator,furtune,bucse,pivoti,etc)Nu prea l-as da dar am gasit ceva care momentan pare atractiv.Ca probleme-tremura volanul(cauciucuri noi banuiesc) un huruit ciudat se aude pe spate(blocantul?) podeaua ar mai avea nevoie de niste retusuri,in rest mai am de schimbat sonda de ulei ,stergatoarele si bandoul+bara spate
florin83
eu zic ca-i ok pretul pe care-l ceri.. tongue.gif

ps: poate ala mare de o sa ti-l iei o sa fuga mai bine decat fuge asta :unibrow:
alex230ro
Fuge,fuge smile.gif
525da
QUOTE (alex230ro)
Fuge,fuge smile.gif

:eek: Fuge?nu pot sa cred laugh.gif Ai spus tu asta??
florin83
cealalta pe care vrea sa o ia, nu a lui.. laugh.gif laugh.gif
525da
QUOTE (florin83)
cealalta pe care vrea sa o ia, nu a lui.. laugh.gif laugh.gif

Stiu ca era vorba despre urmatoarea, dar eu cred ca pana nu ia un M, Alex nu va fi multumit smile.gif
Ionut
florine...eu ma rog sa nu ia ceea ce a gasit....dar daca face imprudenta de al achizitiona o sa suferi grav.... tongue.gif biggrin.gif
florin83
eu nu sufar deloc smile.gif
alex230ro
Inca :unibrow:
florin83
eu m-as bucura sa-ti iei vreo "nenorocire" sa mi-o dai sa ti-o rup si eu ca si eu ti-am dat-o iarna pe poligon :unibrow: :unibrow:
Ionut
QUOTE (florin83)
eu nu sufar deloc smile.gif

glumeam, nu e ma...sincer desi ma gandesc la binele lui si la buzunarul lui, ca un cumnat bun ce sunt tongue.gif , as vrea sa alerg si eu benzinaria aia pe roti... biggrin.gif
Viper05
Mai exact ce s-a gandit sa ia?
alex230ro
525 24 valve sau 535 biggrin.gif edit sau raman cu 2,3-ul :crybaby:
io'sŪ
QUOTE (alex230ro)
525 24 valve sau 535 biggrin.gif edit sau raman cu 2,3-ul :crybaby:

sad.gif si eu ma gandeam ceva de la ///M in sus sad.gif
cu 525 24V nu cred ca-l faci pe florin daca ii mai fuge masina ca in toamna
florin83
care toamna? primavara laugh.gif si fuge tot asa :unibrow:

ontopic: eu as merge pe 2.5 24v.. diferenta de putere nu e asa mare intre ele dar m50-ul cred ca o sa consume mai putin si totusi.. e un motor mult mai nou..
Viper05
Exact asta cred si eu.diferenta de putere este undeva la 10% ,nu imi dau seama cat de mult se simt astia 10% nu am condus niciodata 535 dar nu mi-as lua unul in detrimentul la 525 in primul rand pt 4 litri in plus la 100
io'sŪ
QUOTE (florin83)
care toamna? primavara laugh.gif si fuge tot asa :unibrow:

ontopic: eu as merge pe 2.5 24v.. diferenta de putere nu e asa mare intre ele dar m50-ul cred ca o sa consume mai putin si totusi.. e un motor mult mai nou..

eu am mers/fugarit ambele modele si as merge pe 3.5 M30,
stai linistit ca sub 15-16 nu consuma 2.5-u' iar 3.5 cam 17-18, diferenta de consum nu e mare insa performantele ... da! biggrin.gif
316i
Si eu l-am sfatuit tot 525 24v. Inafara faptului ca e un motor mult mai nou si dpdv al anului de fabricatie dar si al tehnologiei folosite (tehnologia folosita la 3.5 n-are nici o legatura cu cea de pe 2.5 24v) ofera aproape aceeasi putere pentru un consum mult mai mic. 3.5 e deja oldschool si pentru oldschool e nevoie de bani. tongue.gif
Sorin
3.5 m30 e un motor foarte fiabil
am mers cu ambele iar fata de un e30.25 m30-ul se tine mult mai bine biggrin.gif impinge mult mai bine
TiL
Da, M30 impinge bine , iar oldschool poate fi mai ieftin decat new age. M30 e poate cel mai fiabil motor de BMW, cel putin eu cred ca-i cel mai fiabil, cu fratele mai mic, M10, in preajma.
M50 e mai avansat tehnologic, dar tehnologia costa, mai ales cand au trecut anii peste ea si trebuie s-o repari.

Dar mai sunt si alte considerente: consumul (cu toate ca am auzit de 535 cu 14,x% in Bucuresti, valoare pe care chiar am vazut-o pe computerul lui de bord), alte taxe, asigurari.
Ionut
masina pe care am vazut-o cu alex si la care ia ramas gandul este un 535 E34 din 1989, cu toate optiunile posibile pt vremea aia, inclusiv scaune incalzite, tempomat, obc, controlul tractiunii si reglarea garzii la sol pe puntea spate.... biggrin.gif ....Este primul BMW e34 la care am putut sa zic ca are un interior impecabil si la care sa mearga absolut orice...arata bine, suna bine, pacat de taxe si de pretul benzinei ca altfel era deja pe numele lu' ALEX...
TiL
Ce taxe, ce impozite, Alex, ia-o biggrin.gif
alex230ro
Cumperi tu 2,3ul? biggrin.gif in alta ordine de idei mi-e ca iau 3,5-ul ala si incep iar sa bag bani ca nebunu sad.gif
TiL
Mesajul meu de mai sus vroia sa sune a "Alex vinde-ti conserva si ia-ti masina" biggrin.gif Dar n-am vrut sa jignesc ceilalti posesori de ursulet.

Si ontopic: da, pretul mi se pare corect, ca stiu cum e tabla pe ea, stiu cat ai investit in ea, iar check-control, trapa si oglinzi electrice sunt ok pentru o masina din vremea aia. Unde mai pui ca de curand ai scapat de spoilerul si eleronul Hartge care mie mi se pareau urate. Acum masina chiar arata bine.
Robert
QUOTE (TiL)
Ce taxe, ce impozite, Alex, ia-o

Alex, parerea mea o cunosti: vremea masinilor cu motoare mari si arhitectura invechita a trecut. Eu cred ca faci o mare greseala (dpdv financiar) daca iti cumperi un 535i, fie el E34, E28 sau chiar E39.
Stii foarte bine, eu am 535i-ul de peste 6 ani - deci cred ca sunt in cunostinta de cauza.

Stiu ca te mananca adanc sa ai o masina puternica, dar iti recomand insistent sa NU iei nici un model BMW care indeplineste oricare din urmatoarele conditii:
- motor mai mare de 3.0 litri;
- masina mai veche de 15 ani.
Zom
robert, e usor sa ii recomandam lui alex ce sa nu isi ia. dar, stii ca nu ii poti scoate viteza din cap. ar fi ideal pentru el un motor tfsi, nu smile.gif ? din pacate bmw nu se coboara la tehnologii asa de noi.

hai sa ii si dam idei, nu doar sa ii spunem ce sa nu faca. oricum, 5-erul ala ar fi un pas in fata pe langa ursuletul lui. apoi, el nu merge zilnic, la serviciu, cu masina, deci consumul este ocazional. impozitul...va fi marisor, dar nu imposibil daca e mort dupa motoare mari...
Sorin
noi aici discutam pe seama lu Alex... dar sa-mi lase si mie saptamana viitoare 2.3-ul si vedem noi daca il mai vinde sau nu :unibrow:
ca momentan ce are pe mana nu e minciuna doar usor dereglat
Zom
ma, n-o fi minciuna, dar de cand il stiu pe alex, si cred ca s-au cam facut si depasit 2 ani, tot dereglat sau cu probleme e 2,3-ul... si oricum, nu se compara ursul cu 5-erul tongue.gif
alex230ro
QUOTE (Sorin)
noi aici discutam pe seama lu Alex... dar sa-mi lase si mie saptamana viitoare 2.3-ul si vedem noi daca il mai vinde sau nu :unibrow:
ca momentan ce are pe mana nu e minciuna doar usor dereglat

Pai saptamana asta cred ca o sa ramana pe la tine 2,3-ul :unibrow: ia vezi daca poti sa-i bagi mintile in cap laugh.gif
@Baritton-2,3-ul a avut o perioada magica in care mergea impecabil si mai multi pot sa-ti confirme treaba asta biggrin.gif acum nu stiu ce are cred ca s-a suparat pe mine sad.gif .
Sorin
n-ai inteles saptamana viitoare ca daca incep sa ma iau de a ta saptamana asta o sa fiu :gib:
alex230ro
Ups am uitat :paranoid: vedem atunci poate il las si saptamana viitoare in zona biggrin.gif .
316i
A bun, Sorin vezi ca vin pe la tine saptamana viitoare sa testez 2.3-ul. biggrin.gif
Alex, gandeste-te foarte bine ce ai _tu_ nevoie, ce vrei sa faci cu lucrul pe care vrei sa-l iei, fie 525, fie 535, fie ursul. Cu un E34 nu o sa poti sa te strecori cum te strecori cu ursul, e masina mare, treci la cu totul altceva. Astea sunt alte aspecte.
Gandeste-te bine.
SUPERBEC
n-are rost 535 decat daca masina este chiar intr-o stare senzationala.

m50 b25 este un motor mult peste m30

oricum pana vinzi tu ursu cu banii astia mai dureaza ceva timp, intra romania in ue, o sa ajunga becali presedinte si oamenii pe marte biggrin.gif
Sorin
de ce Vlad ?? Cauti referinte?
316i
Caut referinte superioare nu inferioare. :finger:
alex230ro
biggrin.gif s-a deviat mult de la subiect,concluzia esta ca raman cu ursul
Gimi
Hotararea e definitiva si irevocabila ?
Pt ca ideea de a schimba ursul tau pe un 5ar depinde foarte mult de ceea ce iti doresti de la machina.Poate ti-ai schimbat ideile pe care le aveai atunci cand ai luat 2.3-ul.
Dar daca reusesti sa ii bagi mintile in cap cred ca ursu "fuge" mai bine ca un 5ar.
Iar daca ar fi sa alegi intre 525 si 535 iti recomand sincer (ca un tip care a avut aceeasi optiune la un moment dat biggrin.gif ) sa iei 525-ul. 535 e prea mult pt Bucuresti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.