![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Pretul petrolului iar a luat-o bine de tot in sus.
Azi (11 apr. 2006) este cotat la bursa la cca. 69 $/baril - probabil ca iar vom vedea preturile la pompa umflandu-se. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
bun, ok, la tot ceea ce s-a discutat mai sus trebuie totusi gasita o solutie: GPL sau motorina luata de la baieti...altceva nu exista; GPL e mai ieftin, aproximativ jumatate din pretul benzinei, motorina o iei cu 20-23-25000 lei litrul...sensibil mai ieftina; combinate cu o masina mica, gen fiesta, kadet, etc, rezulta o cheltuiala exponential mai mica...dar e o problema: noua ne place sa ne plimbam cu Megalodonii nostri, care consuma, orice am zice, mult..dar trebuie totusi sa facem un compromis, asa ca ajungem la GPL vs motorina...si aici se rupe filmul, pt ca fiecare are avantaje si dezavantaje..deci solutia se pare ca e la alegerea fiecaruia; bineinteles, la asta contribuie si cat de mult mergem cu acea masina; sincer, d-aia mi-am luat masina diesel, iau motorina ieftin, se gaseste, si fac pe zi intre 30si50 km in oras..la un consum de maxim 10%
-------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 04:34 PM |