![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Vreau sa stiu daca cineva a montat aftermarket, pe un E 28 A.C., si daca intr-adevar, a facut cineva acest lucru, poate ne spune si costuri,timp de executie, amanunte. In ultima vreme se impune cu mare urgenta instalarea unui astfel de sistem, datorita temperaturilor foarte mari, acesta fiind si motivul pentru o eventuala despartire de model, nu neaparat de marca.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (manole74) Vreau sa stiu daca cineva a montat aftermarket, pe un E 28 A.C.
Eu nu am facut asta (si, by the way, nici nu am de gand sa fac vreodata). Operatia ma astept sa fie destul de complexa, dar totusi in limitele de complexitate normale pentru o astfel de modificare, la orice model de masina in general. Un lucru de retinut (care este mai putin evident): la modelele E28 cu aer conditionat, consola centrala difera de modelele E28 fara A/C. Deci, pe langa componentele specifice sistemului A/C, nu uita ca trebuie sa inlocuiesti si consola centrala. Vezi pozele atasate. Eu cred ca ar fi o surpriza sa reusesti instalarea unui A/C pe E28 cu un cost total mai mic de EUR 700. Dublezi valoarea masinii? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 06:03 PM |