![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 43 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 39 ![]() |
Salve. Voi face o remotorizare la e34-ul meu cu un 2.5tds. Ca atare, 3.5-ul este de vanzare. 800 tot (motor, injectie, cutie, cardan, diferential) sau 600 motor + injectie.
Inca 2 sptamani mai tzin motorul pe mashina pt a oferii posibilitatea celor interesatzi sa-l vada/auda in actiune. 0744305242 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (Viper05) Nu am spus ca ramane cu el din cauza ca e un motor prost In nici un caz nu am inteles gresit ![]() Asa este, problema nu consta in fiabilitatea sau starea motorului. Problema este in a gasi un cumparator. Cineva care sa aibe nevoie de un astfel de motor, sa-si permita sa-l cumpere si mai ales sa mearga pe o ratiune exact opusa: sa urmareasca performata, acceptand costurile cu combustibilul si taxele. Era o vorba: un lucru pe care vrei sa-l vinzi valoreaza exact atat cat este dispus un cumparator sa-ti plateasca pentru el. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:40 AM |