![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
am si eu o intrebare.... acu cateva zile parca aveai 300 de psotari... acu deodata ai 510... cum naiba frate??? esti urmasul lui florin??? ma ieie si pe mine acus... scuze de intrebare... no ofence... da nu numai eu ma intreb llucrul asta... majoritatea. :unibrow:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 88 Joined: 1-April 06 From: Zalau-Cluj Napoca Member No.: 238 ![]() |
n3o nu cred ca esti singurul caruia o patre din viata o constituie masinile...eu nu de mult am dat de bimmer.ro (chiar nu mai imi aduc aminte de la cine am primit linkul cu site-ul,dar nu e important) si m-am atasat mult de el....nu cred k este zi sa nu intru pe forum...chiar daca nu am prea multe cunostinte in materie de macanica si other stuff..da forumul m-a ajutat ff mult sa aflu lucruri noi....am cam deviat de la subiect..da m-a luat valul....toata stima pt administrator/i si moderatori
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 10:48 PM |