Help - Search - Members - Calendar
Full Version: despre tine n3o
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
mertan
am si eu o intrebare.... acu cateva zile parca aveai 300 de psotari... acu deodata ai 510... cum naiba frate??? esti urmasul lui florin??? ma ieie si pe mine acus... scuze de intrebare... no ofence... da nu numai eu ma intreb llucrul asta... majoritatea. :unibrow:
n3o
laugh.gif mi s-a facut topic i'm really important inseamna ... pey stai sa iti explic cateodata am prea mult timp liber si deoarece bmw-ul inseamna doarte mult pentru mine adik am desktop cu bimmer.ro abtipild p usa si p birou si o parte din viata pentru mine sunt masinile (BMW) si chiar nu mi-as trada firma iubita prefer sa pierd ceva timp pe acest forum de care m-am atasat foarte rpd .
mertan
da omule. e ffff bine ca avem oameni ca tine... ajutamsitu sa creasca. ca eu nu prea am timp in ultima vreme... daca o tii tot asa o sa ai o diploma de la mine... smile.gif promit. itzi dac eu una faina. tineo tot asa. biggrin.gif
florin83
vezi ca mertan da si cu capu :unibrow:
n3o
QUOTE (mertan)
da omule. e ffff bine ca avem oameni ca tine... ajutamsitu sa creasca. ca eu nu prea am timp in ultima vreme... daca o tii tot asa o sa ai o diploma de la mine... smile.gif  promit. itzi dac eu una faina. tineo tot asa.  :D
laugh.gif stai mey linistit k nu vreau sa dovedesc nik .
mertan
@flo:lasa florine ca vine revansha... stai flex.
@neo: cred ca sapt asta o sa ai 600. sapt viitoare pe vremea asta. :cool:
n3o
LOL cam greu de unde o sa fiu eu de maine incolo laugh.gif
mertan
parca trebuia sa pleci undeva???
n3o
am fost plecat pana alaltaieri si maine plec dinou dk asta vroiai sa intrebi
FiaGT
n3o nu cred ca esti singurul caruia o patre din viata o constituie masinile...eu nu de mult am dat de bimmer.ro (chiar nu mai imi aduc aminte de la cine am primit linkul cu site-ul,dar nu e important) si m-am atasat mult de el....nu cred k este zi sa nu intru pe forum...chiar daca nu am prea multe cunostinte in materie de macanica si other stuff..da forumul m-a ajutat ff mult sa aflu lucruri noi....am cam deviat de la subiect..da m-a luat valul....toata stima pt administrator/i si moderatori biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.