![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
Am patit-o iar....vineri. Pe Strada Dionisie Lupu. Prin centru, pe o strada paralela acu magheru. DECI ZONA MAGHERU E DE EVITAT COMPLET NOAPTEA!!!!! prima oara mi le-au ciordit de pe lg magazinu Eva. Nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut iar oglinizile violate.
![]() am plecat ofticat si injrand catre politie si p drum m-au oprit unii la un semafor sa ma intreb daca nu vreau niste geamuri :bashwall: si le-am luat,ce sa fac...ca n-aveam chef de alergat pe la politie si asigurari 1 luna d zile...in schimb,eram asa nervos ca m-as fi dus la politie cu noile gheamuri sa ia amprente dupa ele. se putea face ceva? daca le ziceam d unde le am puteau sa-i aresteze pe hoti? sau ma duceam degeaba si-mi mai luam si io amenda ca am cumparat de la "negru"? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (ironm) Am patit-o iar....vineri.
daca va ambitionati si nu le sablati.. Am un prieten cu E46 care sta la Snagov mai mult si cand vine pe la facultate prin Bucuresti ramane fara oglinzi.. zice de juma de an ca sa merg cu el sa si le sableze, dar nu ajungem niciodata. S-a si saturat de cate le-a schimbat si acum merge fara oglinzi... Unui prieten care le are sablate i-au furat carcasa de la oglinda da de sticle nu s-au atins. Cu alta ocazie i-au furat stergatoarele si de oglinzi nu s-au atins.. Deci chiar da rezultate ![]() ![]() Inainte sa mergi unde zice Alexandru, trebuie sa mergi la un magazin care lucreaza cu autocolante ca sa iti scrie numarul pe autocolant si apoi mergi la centrul ala de geamuri&oglinzi.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:44 AM |