![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Saptamana trecuta am fost sa-mi fac ITP-ul si mi-au dat noxele rau de tot.. (mi-a aratat ala o foaie cu valorile care cica erau prea mari, da nu prea am inteles mare lucru) - cert e ca nu era de trecut ITP-ul cu noxele alea..
![]() ideea e ca masina merge rotund si f. frumos (cred ca niciodata nu a mers asa bine de cand o am), relantiul sta fix pe la 7-800ture, trage bine rau :unibrow: , consumul e ok (pt masina asta 16+ oras, 9+ afara).. eu banuiesc ca e de la chip, ca am observat (defapt altii au observat) ca imi da cu fum la turatii mari (5000-7000) si inainte fara chip nu (cred) facea asta.. la chip nu prea as vrea sa renunt ca merge prea tare, parca e alta masina.. nu se poat regla cumva noxele astea? pe mine nu ma deranjeaza, da nu stiu, mi-e sa nu-i dauneze cumva motorului.. la itp mi-a zis mecanicu "pai normal, daca ai scos catalizatorul si ai pus ditamai toba cu 2 iesiri" :retard: masina n-a avut catalizator si toba e cat se poate de stock cu 2 iesiri cum au toate 325-urile.. :retard: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
normal
testele sa fac astfel benzina aspirat la relanti disesl sau td turatie maxima maxim 0.5 sec sa fie constanta benzina cu turbo se da turatie maxima tot 0.5 sec sau pana cand taie depinde -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:38 PM |